Ultima oră
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”

Ce nu o să auzi niciodată în fotbalul românesc! Pep Guardiola: ”Nimic din ceea ce vor ei nu e o problemă pentru noi”

Manchester City Publicat pe 2 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/20692561/1/guardiola.jpg

Dacă în fotbalul românesc oficialii cluburilor, fotbaliştii şi antrenorii se plâng mai mereu de programări, de arbitraje şi aşa mai departe, ceva total atipic pentru fotbalul de la noi, ”undeva prin Anglia”, lucrurile sunt văzute şi din alte perspective. Pep Guardiola a făcut o declaraţie care merită apreciată de-a dreptul.

În Premier League se joacă într-un ritm alert, iar dacă mai antrenezi şi Manchester City, care este la un pas de finala Ligii Campionilor, chiar poţi spune că jucătorii ajung la un consum de energie ridicat pe final de stagiune.

Însă, antrenorul ”cetăţenilor” nu caută niciodată alibiuri şi mereu îşi asumă ceea ce face echipa lui. Iată ce a spus Guardiola în momentul în care a fost întrebat de ritmul ridicat de meciuri:

Fiecare îşi apără propria afacere, iar televiziunile îşi protejează afacerea. Noi ne adaptăm, asta încerc să spun. Dacă ei ne cer să jucăm sâmbătă, jucăm sâmbătă. Marţi, jucăm marţi. Joi, jucăm joi. Nimic din ceea ce vor ei nu e o problemă pentru noi.

Pe de altă parte, dacă nu-mi place, mă duc acasă şi nu o mai antrenez niciodată pe Manchester. Va trebui să mă mut într-o altă ligă. De exemplu, plec să antrenez în liga Maldivelor. Acolo sigur e un singur meci pe săptămână şi va fi bine. Chiar minunat, sub palmieri”.

Până acum, Manchester City a jucat 53 de meciuri în actualul sezon, în toate competiţiile.

Manchester City, aproape de finala Ligii Campionilor

Manşa tur a semifinalei Ligii Campionilor dintre Manchester City şi Real Madrid nu a dezamăgit absolut deloc. În direct la Prima Sport 1, ”cetăţenii” au învins pe teren propriu ”galacticii” cu scorul de 4-3. Într-o partidă în care trupa lui Pep Guardiola a dominat categoric, Karim Benzema a reuşit din nou să îi menţină miraculos pe spanioli în viaţă. Un rol important l-a jucat şi arbitrul român Istvan Kovacs, care a avut de luat două decizii cruciale, excelent judecate.

Meciul s-a terminat cu scorul de 4-3 pentru Manchester City, iar Real Madrid speră pe Santiago Bernabeu la o altă calificare miraculoasă, de data aceasta în finala Ligii Campionilor, după o partidă în care apărarea s-a prezentat dezamăgitor, iar mijlocul terenului a fost complet rupt în multe momente.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele