Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Ce salariu are antrenorul de la Sheriff Tiraspol, marea surpriză din grupele Ligii Campionilor

Champions League Publicat de Andrei Ionascu pe 29 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20411651/1/profimedia-0632120494.jpg

Sheriff Tiraspol este revelaţia din grupele Ligii Campionilor, după victoriile cu Şahtior Doneţk şi Real Madrid. Yuriy Vernydub, antrenorul echipei din Republica Moldova, are cel mai mic salariu dintre tehnicienii aflaţi în competiţie.

Aseară, Sheriff Tiraspol a învins-o pe Real Madrid cu 2-1, pe ‘Santiago Bernabeu’, în direct pe Look Sport 2 şi www.primaplay.ro.

Sheriff Tiraspol, debutantă în grupele Ligii Campionilor, are maximum de puncte după primele două runde (2-0 cu Şahtior) şi este liderul Grupei D, urmată de Real Madrid, Inter Milano şi Şahtior Doneţk.

În presa din Moldova s-a vorbit despre faptul că Yuriy Vernydub ar urma să încaseze un bonus de 1.000.000 de euro pentru cele două victorii obţinute în grupele Champions League, lucru negat de către antrenor. „M-aţi omorât cu aceste cuvinte. Aud pentru prima dată despre astfel de sume. Mă sperie foarte tare”, a spus Yuriy Vernydub, antrenorul lui Sheriff Tiraspol, conform Protv.md.

Yuriy Vernydub (55 de ani) a ajuns pe banca tehnică a celor de la Sheriff Tiraspol pe 18 decembrie 2020. Potrivit presei din Republica Moldova, Vernydub ar primi un salariu de 20.000 de euro pe lună.

Adversarul său de aseară, Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, câştigă un milion de euro pe lună.

Sursa foto: profimediaimages.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri