Ultima oră
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid

Ce scuze a avut Thomas Tuchel după ce a fost eliminat din Champions League: ”Am avut suficiente şanse să câştigăm jocul!”

Champions League Publicat pe 20 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21100627/1/profimedia-0770618158.jpg

Echipa germană Bayern Munchen a încheiat la egalitate miercuri, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa engleză Manchester City, în returul sferturilor de finală din Liga Campionilor. Manchester City s-a calificat pentru semifinalele competiţiei.

Pe Fussball Arena, Manchester City a primit un penalti în minutul 35, după un fault comis în careu de Upamecano. A executat Erling Haaland, care a trimis însă peste poartă.

Norvegianul şi-a luat revanşa în minutul 57, când a înscris din pasa lui De Bruyne. Gazdele au primit un penalti în minutul 82, la un henţ al lui Akanji, iar Joshua Kimmich a înscris.

La finalul meciului, Thomas Tuchel a oferit mai multe declaraţii. Antrenorul german susţine că Bayren Munchen a avut suficiente ocazii pentru a câştiga partida. 

”Am avut suficiente şanse să câştigăm jocul!”

”A fost departe de ceea ce aveam în minte sau ce aveam nevoie. Este greu de digerat. Am jucat cu foarte puţină energie şi ritm şi am avut foarte puţină convingere, multă incertitudine în jocul nostru.

Au fost atât de multe greşeli simple, dar totuşi am avut suficiente şanse să câştigăm jocul. Nu este ceea ce ne-am dorit. Chiar mă aşteptam la o evoluţie diferită. Pregătirile au fost bune, dar nu am reuşit să livrăm pe teren”, a spus Tuchel.

S-a încheiat 1-1, iar Manchester City, cu scorul general de 4-1, se califică în semifinale, unde va întâlni pe Real Madrid.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri