Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Ce se întâmplă cu Chelsea după ce Roman Abramovich a predat conducerea clubului. Echipele din Premier League vor să profite

Chelsea Publicat pe 27 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38272/20618600/1/ram.jpg

Roman Abramovich pare că nu mai vrea să se implice la Chelsea, după ce a cedat conducerea fundaţiei caritabile a clubului de pe Stamford Bridge. Cluburile din Premier League vor să profite de incertitudinea de la campioana Europei şi să transfere de acolo mai mulţi jucători.

Prima echipă care se interesează să ia fotbalişti de la Chelsea este Newcastle! Kepa Arrizabalaga este în atenţia celui mai bogat club din lume, iar, potrivit presei din Anglia, deja sunt anunţate şi sumele de bani pentru care ar putea să se facă mutarea, în jur de 50 de milioane de euro.

Plecări importante de jucători se pot produce în valuri din vară, dacă  Roman Abramovich nu va mai finanţa Chelsea.

Roman Abramovich (55 de ani) a anunţat, sâmbătă seară, că renunţă la conducerea clubului Chelsea, cea care, pe hârtie, va ajunge la fundaţia caritabilă a clubului de pe Stamford Bridge.

Într-un context politic complicat, Abramovich fiind unul dintre oamenii de încredere ai lui Vladimir Putin, miliardarul rus (cu o avere estimată la aproximativ zece miliarde de euro) decide că e momentul să facă pasul în spate şi să protejeze clubul londonez de toată imaginea negativă creată în jurul său în ultimele luni, în care presa din Anglia a scris în repetate rânduri că Abramovich nu va mai putea intra în Marea Britanie:

"De-a lungul celor aproape 20 de ani în care am deţinut clubul Chelsea, mi-am considerat întotdeauna rolul ca al unui custode a cărui sarcină este să se asigure că are cât mai mult succes astăzi, dar care construieşte şi un viitor.

Am luat întotdeauna decizii în interesul clubului. Eu rămân dedicat acestor valori. De aceea, le ofer astăzi administratorilor fundaţiei caritabile a lui Chelsea. Cred că în prezent ei sunt în cea mai bună poziţie pentru a avea grijă de interesele clubului, ale jucătorilor, staff-ului şi fanilor", e comunicatul transmis de Abramovich, sâmbătă seară, prin intermediul site-ul oficial al campioanei Europei.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele