Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

Ce se întâmplă cu situaţia lui Bergodi la Sepsi. Italianului îi expiră contractul la final de sezon

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 17 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21127936/1/fcsb-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-12-03-2023-1.jpg

Cristiano Bergodi este dorit în continuare pe banca tehnică a celor de la Sepsi Sfântul Gheorghe. Patronul Laszlo Dioszegi a dezvăluit că indiferent de rezultatul finalei Cupei României, contra Universităţii Cluj, se va dori prelungirea acordului.

Italianului îi expiră acordul la final de sezon. Discuţiile au demarat deja, de pus la punct a mai rămas partea financiară.

”Dacă se termină finala pe 24 mai, pe 25 o să ne punem la masă şi o să discutăm. În niciun caz nu vrem să despărţim. Deja i-am propus prelungirea lui Bergodi, numai că n-am discutat detaliile financiare. Sincer, am zis că e cel mai bine să discutăm după finala Cupei.

E foarte importantă pentru noi. Indiferent de rezultat, eu cred că a arătat că este un antrenor foarte valoros şi normal că vrem să rămânem cu el”
, a explicat patronul lui Sepsi, pentru Fanatik.

Bergodi i-a preluat pe covăsneni în luna septembrie a anului 2021.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele