Ultima oră
VIDEO | CFR Cluj - Dinamo 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | CFR Cluj - Dinamo 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Carlos Alcaraz şi-a apărat titlul la Wimbledon! Nu i-a cedat niciun set lui Novak Djokovic Carlos Alcaraz şi-a apărat titlul la Wimbledon! Nu i-a cedat niciun set lui Novak Djokovic
Oferta salarială uriaşă pentru Denis Alibec. ”Salariu de 750.000 de euro” Oferta salarială uriaşă pentru Denis Alibec. ”Salariu de 750.000 de euro”
”Pare să fie ruptură”. Rapid a pierdut un jucător după meciul cu UTA ”Pare să fie ruptură”. Rapid a pierdut un jucător după meciul cu UTA
Prinţesa de Wales, ovaţionată în picioare de public la finala masculină de la Wimbledon Prinţesa de Wales, ovaţionată în picioare de public la finala masculină de la Wimbledon
Totul pentru Champions League! Gigi Becali îşi ia atacant din Serie A: „Suntem aproape!” Totul pentru Champions League! Gigi Becali îşi ia atacant din Serie A: „Suntem aproape!”

Ce spune Dan Vasilică după ce a fost dat afară de Adrian Mititelu: "Era o presiune mare pe mine"

FC U Craiova 1948 Publicat de Vlad Militaru pe 20 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21498360/1/fc-u-craiova-gloria-buzau-liga-2-casa-pariurilor-15-11-2020.jpg

Adrian Mititelu a luat o decizie categorică luni, FC U Craiova anunţând că renunţă la un om din club. Oltenii au comunicat, pe pagina de Facebook, că se despart de unul dintre cei mai vechi oameni din echipă, care nu de puţine ori a ocupat funcţia de antrenor interimar.

FC U Craiova a rupt contractul cu Dan Vasilică! O decizie surprinzătoare luată de Adrian Mititelu, în condiţiile în care avea mare încredere în acesta şi nu de puţine ori, în interviurile oferite, îl lăuda pentru munca pe care o făcea la FC U Craiova, pe diverse funcţii pe care le-a avut.

În locul lui Dan Vasilică, oltenii l-au adus pe Vlad Ţăran, care va fi noul preparator fizic.

Ce spune Dan Vasilică după despărţirea de FCU Craiova

Dan Vasilică a vorbit despre despărţirea de FCU Craiova, despre motivele pentru care a fost dat afară de Adrian Mititelu, dar şi despre relaţia pe care o va avea cu patronul oltenilor.

"Pur şi simplu, aşa am convenit, să reziliem pe cale amiabilă. N-a fost nicio problemă. Dacă e pentru binele echipei… Am simţit nevoia să fac o schimbare, să iau o pauză. Orice schimbare poate reprezenta un nou început.

Sincer şi mie mi se pare normală această rezilere, în condiţiile în care echipa nu mai are rezultatele aşteptate. Poate e mai bine să vină alticineva. Am ridicat mâna. Nu trebuie căutaţi vinovaţi.

Ne-am despărţit amiabil, ne-am strâns mâna civilizat. Nu aveam cum altfel, Doamne fereşte! Am colaborat atâţia ani cu dânsul (n.r. Adrian Mititelu). Ştiţi foarte bine că şi-a atras de foarte multe ori oprobriu public din cauza mea, apărându-mă mereu. A garantat mereu pentru calităţile mele. Ar fi culmea să am un alt sentiment decât de mulţumire şi respect faţă de dânsul" , a spus Dan Vasilică, pentru Fanatik.

Întrebat de relaţia pe care a avut-o cu galeria oltenilor, acest s-a arătat profund dezamăgit de reacţia fanilor, care i-a transmis injurii familiei sale.

"Trebuie să fii nebun sau mercenar, să nu te intereseze decât de ziua de salariu, în rest să nu-ţi pese de nimic, ca să nu te doară astfel de lucruri. Eu am pus sufletul pe tavă pentru aceasta şi am încercat să fac tot ce pot ca echipa să aibă rezultate, dar am fost critic şi acuzat de nişte lucruri pe care nu le-am făcut.

Am fost înjurat pe nedrept în toată ţară, iar fanii au scris pe blocul meu mesaje obscene, cu litere de o jumătate de metru, despre familie. Am fost puternic şi am mers mai departe" , a mai spus preparatorul fizic, pentru sursa citată anterior.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri