Ultima oră
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”

Ce spune Liviu Ciobotariu după ce a obţinut prima victorie din 2023 chiar în faţa Craiovei: ”E adevărat, n-am făcut un joc spectaculos!”

FC Voluntari Publicat pe 26 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/21033366/1/fc-voluntari-fcsb-superliga-superbet-12-02-2023.jpg

FC Voluntari a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa CS Universitatea Craiova, în etapa a XXVII-a din Superligă. Pentru echipa din Voluntari a fost prima victorie din 2023, în timp ce craiovenii se află la al optulea eşec în acest sezon.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Raţă, în minutul 50. La finalul meciului, Liviu Ciobotariu a oferit mai multe declaraţii. Antrenorul a fost mulţumit că echipa lui a spart gheaţa în acest an şi a obţinut cele 3 puncte. 

”E adevărat, n-am făcut un joc spectaculos!”

”Mă bucur că am reuşit să spargem gheaţa după 5 eşecuri consecutive. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru victorie, pentru modul în care au luptat.

E adevărat, n-am făcut un joc spectaculos, am fost pragmatici, foarte bine organizaţi în defensivă, ştiam că întâlnim o echipă foarte bună, aşa că am jucat un 4-5-1 defensiv, am închis bine culoarele.

Am încercat să jucăm mai mult pe contraatac şi iată că am reuşit să marcăm un gol dintr-o centrare din lateral, unde Nemec a pus presiune pe apărătorii adverşi şi Raţă a fost inspirat pentru a băga mingea în poartă.

E adevărat, o victorie smulsă cu forcepsul, dar pentru noi contează cele trei puncte. Am trecut printr-o situaţie grea până la această victorie, n-a fost deloc uşor şi nu este în continuare”, a declarat Ciobotariu. 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele