adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

Ce sumă solicită Petrolul Ploieşti pentru transferul lui Gicu Grozav

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 14 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/20982360/1/petrolul-ploiesti-fc-arges-superliga-superbet-24-10-2022.jpg

Rapid nu s-a mişcat până acum pe piaţa transferurilor şi nu a adus niciun jucător la echipă în acestă iarnă.

Victor Angelescu, unul dintre finanţatorii echipei giuleştene, a vorbit despre mutările din acestă perioadă de mercato şi a anunţat că Rapid va aduce doi jucători pentru compartimentul ofensiv.

Se vehiculează faptul că giuleştenii l-ar dori pe Gicu Grozav. Cei de la ProSport scriu că Petrolul i-a setat preţul de transfer: 250.000 de euro! Aceşti bani ar fi o adevărată gură de oxigen pentru prahoveni, care au probleme financiare serioase.

Gicu Grozav nu exclude plecarea de la Petrolul

”N-am vorbit cu nimeni, nu încă, toată lumea e de vânzare la noi la club. Clubul e într-o situaţie mai nasoală, dar sperăm să o scoatem la capăt.

Nu aş vrea să discut despre Rapid. Da, este un club mare, cu suporteri frumoşi, galerie în spate, un proiect frumos, cu Mutu, antrenor. Am tricoul lui, este o amintire plăcută pentru mine, a fost un jucător mare şi îl păstrez.

Sincer, nu mă gândeam (n.r. -  că ar putea fi antrenat de Adi Mutu), dar fotbalul se schimbă, viaţa merge înainte şi se pot întâmpla multe lucruri. Eu îmi doresc să fiu sănătos şi vedem ce se va întâmpla”, a declarat Gicu Grozav.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri