Ultima oră
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!

Ce ţeapă şi-a luat FCSB! "Gigi nu doar că mi-a scos ochii"

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 22 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21566500/1/fcsb-astra-giurgiu-liga-1-betano-12-08-2017.jpg

Deşi a prestat un joc foarte bun pe când evolua la Botoşani şi la Sepsi, Cătălin Golofca nu a impresionat deloc la FCSB.

Fotbalistul în vârstă de 34 de ani a ajuns la formaţia bucureşteană în vara anului 2017, în schimbul sumei de 400.000 de euro.

După 15 meciuri jucate şi un singur gol marcat, Golofca a revenit la Botoşani peste doar câteva luni. Încă de atunci s-a zvonit că suceveanul ducea o viaţă tumultoasă în afara terenului.

Acum, Mihai Stoica a confirmat zvonurile şi a rememorat cum a ajuns Golofca la FCSB. Se pare că fostul fotbalist Daniel Bălan l-a minţit pe Nicolae Dică, care pe atunci o antrena pe FCSB, cu privire la comportamentul jucătorului ofensiv.

”Am vrut să îl luăm pe Golofca. Eram în criză, aveam mare nevoie de un atacant de viteză pentru meciul cu Sporting. Totuşi, faptul că până la 26 de ani a jucat în ligile inferioare, ne spune ceva.

Hai să încercăm să aflăm detalii despre el! Nicolae Dică l-a sunat pe fostul lui coleg de cameră, Daniel Bălan, şi l-a întrebat despre Golofca: <<E cuminte, da, da!>>

Nu era cuminte deloc. Era orice, numai cuminte nu. Ne-am dus odată la Botoşani, a venit Daniel Bălan în vizită... Gigi nu doar că mi-a scos ochii... Şi acum mai duc mâna să văd dacă îi am pe amândoi.. Că m-am luat după ăla, că nu ştiu ce...

<<(n.r. ce a spus Daniel Bălan) Acum ce să fac cu băiatul, să îi stric viitorul?>> I-ai distrus viitorul fostului tău coleg! Mai bine nu te pronunţai, că atunci înţelegeam şi noi”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele