Ultima oră
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ocazie imensă pentru sibieni VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ocazie imensă pentru sibieni
Gigi Becali cere desfiinţarea CSA Steaua: „Scoate marca la vânzare!”
Gigi Becali cere desfiinţarea CSA Steaua: „Scoate marca la vânzare!”
Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate” Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate”
Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea
VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin
Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp” Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”

Ce urmează pentru Rusia după ce a fost exclusă de la Cupa Mondială! Declaraţia unui oficial al Federaţiei de la Moscova

Fotbal Internațional Publicat de Răzvan Cîrceag pe 22 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20646673/1/profimedia-0671672882.jpg

După invazia din Ucraina, Rusia a avut pierderi enorme pe plan sportiv. FIFA a luat o decizie extremă şi a decis să excludă naţionala rusă de la Cupa Mondială, dar aceştia nu se arată tocmai afectaţi.

Gadzhi Gadzhiev, un oficial al Federaţiei de Fotbal de la Moscova, a comentat această decizie şi e optimist că naţionala lor va fi mai puternică în momentul în care va fi reprimită. 

„Mă aşteptam la o astfel de decizie, era clar. Ce alternative are naţionala noastră acum? Sper ca întreaga poveste să se termine rapid şi să revenim pe scena internaţională. Dacă Polonia nu vrea să joace contra noastră, atunci nici nu trebuie.

Ne-am putea crea a doua echipă şi am putea organiza nişte meciuri prin care să dezvoltăm fotbaliştii.

Ar fi mai puternici în momentul în care vom fi din nou primiţi. Putem organiza amicale cu ţările care n-au nimic împotrivă, cu China sau Cuba. Am putea organiza o sărbătoare a fotbalului pentru oameni, pe Luzhniki”, a spus Gazhiev, pentru sport24.gr. 

Recent, Vladimir Putin a organizat un amplu miting pe stadionul Luzhniki din Moscova, pentru a sărbători 8 ani de la anexarea Crimeei. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri