Ultima oră
Ilie Năstase, mesaj dur pentru contestatari! "Trebuie să-l susţin neapărat pe Talpan?" Ilie Năstase, mesaj dur pentru contestatari! "Trebuie să-l susţin neapărat pe Talpan?"
VIDEO | Atletico Madrid - Celta Vigo 1-0. Rodrigo De Paul a adus victoria pe final VIDEO | Atletico Madrid - Celta Vigo 1-0. Rodrigo De Paul a adus victoria pe final
46 de milioane de euro pentru Radu Drăguşin! Clubul de top din Europa care îşi doreşte semnătura fundaşului român 46 de milioane de euro pentru Radu Drăguşin! Clubul de top din Europa care îşi doreşte semnătura fundaşului român
St Pauli a promovat în Bundesliga după 13 ani de aşteptare St Pauli a promovat în Bundesliga după 13 ani de aşteptare
Am sperat degeaba după meciul tur. Naţionala de handbal mai ratează un Campionat Mondial Am sperat degeaba după meciul tur. Naţionala de handbal mai ratează un Campionat Mondial
VIDEO | UBT Cluj, victorie fără drept de apel cu CSM Oradea, în primul meci al finalei Ligii Naţionale de Baschet VIDEO | UBT Cluj, victorie fără drept de apel cu CSM Oradea, în primul meci al finalei Ligii Naţionale de Baschet

Cea mai dură reacţie după ce ”U” Cluj a fost pusă la pământ de CFR: ”Am fost zero. Ne-am văzut prea sus. Umilinţă mare!”

CFR Cluj Publicat pe 21 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21434294/1/fc-cfr-1907-cluj-sa-as-fc-universitatea-cluj-superliga-superbet-21-12-2023.jpg

CFR a început în forţă derby-ul Clujului şi Muhar a înscris în minutul 2, după o lovitură liberă executată de Camora şi o pasă primită de la Kresic. Echipa lui Mandorlini a trecut pe lângă gol în minutul 14, la şutul lui Otele, apoi Bîrligea a trimis în bară (min. 24). 

Portarul Iliev a intervenit foarte bine la şutul aceluiaşi Bîrligea, în minutul 29, pentru ca în minutul 34 Universitatea să înscrie, prin Ianis Stoica, dar golul a fost anulat de VAR pentru ofsaid.

CFR a încheiat însă repriza cu avantaj de două goluri după ce Bîrligea a marcat în minutul 41. Ianis Stoica a trimis o lovitură de cap pe lângă stâlpul din stînga porţii lui Sava, în minutul 52, iar zece minute mai târziu Fossati a lovit bara. 

Cei care au marcat au fost însă jucătorii gazdă, prin dubla lui Otele, din minutele 77 şi 86. CFR s-a impus cu 4-0 în timp ce Universitatea a suferit prima înfrângere în deplasare din acest sezon. Pentru elevii lui Mandorlini este primul succes în campionat după şase meciuri consecutive fără victorie.

La finalul meciului, Daniel Popa, jucătorul lui ”U” Cluj, a avut o reacţie dură. El susţine că echipa lui nu a putut să facă nimic contra CFR-ului. 

”Am fost zero. Ne-am văzut prea sus. Umilinţă mare!”

”Am fost zero, n-am putut să facem nimic. Nu avem nicio explicaţie, ne-am prezentat... mai rău de atât nu cred că se putea. Cred că e cea mai mare umilinţă. Chiar am mai jucat şi acasă, şi în Cupă, dar am arătat cu totul altfel. Astăzi am început de la 1-0 practic, nu-mi explic. Ne-am pregătit bine, dar atât am putut astăzi.

Probabil că ne-am văzut prea sus şi ne-au luat puţin emoţiile. Suntem jucători cu experienţă, trebuia să arătăm altfel în această seară. Era un derby, au fost suporterii alături de noi, i-am dezamăgit. Trebuia să jucăm altfel. Practic, am jucat acasă, dar am jucat degeaba pentru că punctele sunt la ei. Ne-am făcut de râs”, a spus Daniel Popa. 

În clasament, CFR Cluj este pe locul 2, cu 36 de puncte. Universitatea Cluj are 29 de puncte şi ocupă locul 8.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele