Ultima oră
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”
VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2. Lupta la titlu se mai prelungeşte VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2. Lupta la titlu se mai prelungeşte
VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă” VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă”
”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia ”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia
”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid ”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid

”Cea mai urâtă echipă din istoria clubului. Benzema e in izmene. Vinicius şi Rodrygo, doi siniştri. Au colecţie de rapandule!”. Radu Banciu o distruge pe Real Madrid după meciul cu Chelsea | VIDEO EXCLUSIV

Champions League Publicat pe 19 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21100084/1/befunky-collage-1.jpg

Real Madrid a acces în semifinalele LC trecând în sferturi de Chelsea. Marţi seară, la Londra, madrilenii s-au impus, scor 2-0, prin golurile marcate de Rodrygo, în minutele 58 şi 80. În tur, Real Madrid a câştigat tot cu scorul de 2-0.

Real Madrid nu i-a acordat nicio şansă lui Chelsea. Echipa londoneză travesează una dintre cele mai groaznice perioade din istorie. Clubul a cheltuit sute de milioane pe transferuri, dar în campionat se află pe un loc ruşinos, iar în Champions League a fost umilită de Real Madrid. 

Spaniolii au din nou şanse mari să câştige trofeul Champions League, dar prestaţia echipei de pe Bernabeu nu l-a impresionat deloc pe Radu Banciu. Jurnalistul susţine că de doi ani, Real Madrid are cea mai urâtă echipă pe care a avut-o clubul în istorie. 

”Real Madrid are de doi ani cea mai urătă echipă pe care a avut-o clubul în istorie. Ce să te uiţi la Real Madrid ăsta. Benzema e numai în izmene. Arată oribil. Vinicius şi cu Rodrygo sunt siniştri. 

Istoria lui Real Madrid nu a avut niciodată asemenea gloabe. Pot să dea un milion de goluri. Statistica e ultimul lucru care mă interesează. Cel mai bun exemplu e ce au făcut la Cupa Mondială cu Brazilia. 

O colecţie de rapandule. Exact ca Anglia. Avea avea cele mai multe staruri în ofensivă. Ziceai că e cancan ce aveau în atac”, a spus Radu Banciu, la Prima Sport. 

Ce a spus Ancelotti după meciul cu Chelsea

“A fost un meci în care chiar a trebuit să suferim pentru a câştiga. Iniţial, cei de la Chelsea ne-au creat probleme, dar ne-am descurcat.

Până la urmă, am avut o prestaţie solidă. Am avut un nivel bun, am fost în special solizi pe linia de fund. Este un rezultat meritat şi suntem absolut încântaţi. Intervenţia mare a lui Courtois a fost foarte importantă. Nu voiam ca ei să înscrie. Ar fi putut fi îngrijorător. În repriza a doua am fost mai puternici”, a spus Ancelotti.

mail-share icon Email
viewscnt