Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Ceahlăul, la un pas de desfiinţare? Anunţul sponsorului principal

Liga II Publicat de Tudor Moisa pe 18 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21596435/1/concordia-chiajna-ceahlaul-piatra-neamt-liga-2-casa-pariurilor-22-02-2024-1.jpg

Anton Măzărianu a anunţat, în urmă cu două săptămâni, că vrea să îşi retragă sprijinul de la Ceahlăul Piatra Neamţ, formaţia ce a evoluat în play-out-ul ligii secunde, în actualul sezon.

Motivul este legat de banii primiţi de la autorităţile locale, aproximativ 300.000 de euro.

Măzărianu, care a fost sponorul principal al echipei în actuala stagiune, este dispus să cedeze Ceahlăul către Primărie şi/sau Consiliul Judeţean, dacă se va asigura un buget de 2 milioane de euro.

Acum, Măzărianu a ieşit în presă cu o nouă declaraţie şi a punctat că viitorul Ceahlăului este incert, motiv pentru care Cristi Pustai a plecat de la echipă.

”A fost o înţelegere amiabilă, în condiţiile în care la Ceahlăul Piatra Neamţ nu se ştie exact ce va urma. Cum nu i-am putut garanta continuitatea, l-am înţeles pe domnul Pustai că trebuie să caute un nou angajament. Îi mulţumim pentru tot ce a făcut la Ceahlăul, publicul a apreciat, dar viitorul este incert”, a declarat Anton Măzărianu, principalul sponsor al echipei prin firma Comes, la Metropola TV, citat de iamsport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele