Ultima oră
Dayro Moreno "rupe norii" şi la 38 de ani! Fostul atacant de la FCSB, aproape să doboare un record spectaculos Dayro Moreno "rupe norii" şi la 38 de ani! Fostul atacant de la FCSB, aproape să doboare un record spectaculos
LIVE VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi, astăzi, de la 15:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start LIVE VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi, astăzi, de la 15:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Brigadă din Polonia la meciul dintre Real Madrid şi Bayern Brigadă din Polonia la meciul dintre Real Madrid şi Bayern
"E de la ţară, nu ştiu de unde vine băiatul ăsta. Giuleştiul e templul fotbalului românesc". Continuă scandalul dintre Paul Iacob şi galeria Rapidului | VIDEO EXCLUSIV "E de la ţară, nu ştiu de unde vine băiatul ăsta. Giuleştiul e templul fotbalului românesc". Continuă scandalul dintre Paul Iacob şi galeria Rapidului | VIDEO EXCLUSIV
Comunicatul de ultimă oră emis de "U" Cluj Comunicatul de ultimă oră emis de "U" Cluj
A fost numit "tricolorul" lunii aprilie. Surpriză mare pe podium A fost numit "tricolorul" lunii aprilie. Surpriză mare pe podium

Cech is back! Cum a ajuns fostul portar ceh pe lista de jucători a lui Chelsea, la 38 de ani

Premier League Publicat pe 21 oct 2020
mail-share icon Email
Fostul portar Petr Czech, 38 de ani, retras din activitate în urmă cu mai mult de un an, a fost trecut pe lista de 25 de jucători a echipei Chelsea pentru campionat, informează BBC.
 
//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/19520760/1/vlcsnap-2019-05-30-17h32m36s58.png


Fostul internaţional ceh şi-a încheiat, la finalul sezonului 2018/2019, cariera de fotbalist, la Arsenal Londra, şi a revenit la clubul Chelsea în funcţia de consilier tehnic şi de performanţă.
 
Marţi, el a fost trecut de antrenorul Frank Lampard pe lista jucătorilor care pot evolua în această ediţie a Premier League.
 
Chelsea a precizat faptul că prezenţa lui Petr Cech în grup, în calitate de al patrulea portar, a fost luată din precauţie, din cauza pandemiei de coronavirus. Conducătorii echipei vor să se protejeze astfel de posibila indisponibilitate a primilor trei portari.
 
"Nu mă aştept să joace, dar nimeni nu se aştepta la ce s-a întâmplat în ultimele şase sau şapte luni, aşa că asta ar explica de ce este acolo. Am avut un loc anul acesta, iar Covid face ca acest an să fie altfel. El este foarte în formă, este încă relativ tânăr şi s-a retras când ar fi putut continua", a afirmat Lampard.
 
Cu Chelsea, echipă pentru care a evoluat 11 ani, Cech a obţinut 13 trofee, între care patru titluri în Anglia, Liga Campionilor (2012) şi Liga Europa (2013). El a apărat ultiuma dată pentru echipa de pe Stamford Bridge în meciul cu Sunderland din mai 2015, înainte de a pleca la Arsenal.
 
În lotul "albaştrilor" mai figurează portarii Kepa Arrizabalaga, Willy Caballero şi Edouard Mendy.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele