Ultima oră
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua

”Cei doi vor semna în cursul zilei de azi”. Încă doi jucători transferaţi de Dinamo

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 17 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20556889/1/din.jpg

Dinamo a ajuns la cinci transferuri în această iarnă, după i-a înregimentat pe Igor Jovanovic şi pe Balthazar Pierret.

Cotat la 200.000 de euro, Jovanovic vine la Dinamo din prima ligă a Lituaniei, unde a jucat şapte meciuri pentru Suduva în actuala ediţie a acestui campionat, asta după ce apăruse de zece ori în tricoul Astrei în sezonul trecut, în care giurgiuvenii au luat drumul ligii secunde.

Jovanovic a ajuns prima oară în România în vara lui 2018, când Sepsi l-a luat de la finlandezii de la Lahti, urmând să-l cedeze liber, după 34 de meciuri. Croatul a semnat apoi cu grecii de la Panetolikos şi a trecut şi prin Coreea de Sud, la Seongnam, înainte de a semna cu Astra.

Experimentatul fundaş central născut la Zagreb este a treia achiziţie pe care Stoican o face în linia defensivă, după Răzvan Patriche, venit de la Academica Clinceni, şi Marius Tomozei, fostul fundaş dreapta al celor de la UTA Arad.

Balthazar Pierret este mijlocaş central, are 1.86 m şi este cotat la 300.000 de euro. În acest sezon a jucat, la Boulogne, 10 meciuri, dar în ultimele etape de anul trecut nu a fost nici măcar în lotul echipei.

Înainte de Boulogne, jucătorul urmărit de Dinamo a mai evoluat şi la Nice B.

Fundaşul central Igor Jovanovici (32 de de ani), trecut pe la Astra şi Sepsi a fost de asemenea acontat de formaţia din ”Ştefan cel Mare”.

„Ne-am înţeles cu Igor Jovanovic şi Balthazar Pierret. Cei doi vor semna în cursul zilei de azi (n.r. luni). S-a rezolvat cu amândoi. Va mai veni un portar şi un atacant, iar apoi probabil că vom închide lista. Mai sunt discuţii cu un mijlocaş, dar să vedem dacă se va putea realiza”, a dezvăluit Mureşan, pentru Fanatik.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele