Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Cel mai bun fotbalist din lume al momentului se transferă pentru 130 de milioane de euro! Clubul n-are ce face şi e nevoit să-l vândă

Manchester United Publicat pe 20 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/21024792/1/rashford.jpg

Marcus Rashford (25 de ani) este cel mai bun fotbalist din lume în acest început de an! Are 16 goluri în 17 meciuri, iar acum multe echipe se luptă pentru a reuşi să-i obţină semnătura, mai ales că înţelegerea cu Manchester United îi expiră în vara lui 2024.

  • Premier League se vede LIVE pe programele Prima Sport şi pe aplicaţia PrimaPlay.ro 

Rashford a refuzat să prelungească acordul cu englezii pentru mai mult de finalul sezonului care vine, iar în startul lui 2023 are parte de cele mai bune momente ale carierei. Pentru a nu risca să îl piardă gratis, Manchester United i-a fixat, se pare, o sumă de transfer de 130 de milioane de euro, conform informaţiilor apărute în presa internaţională.

În ciuda sumei, Rashford nu duce lipsă de oferte, iar două cluburi foarte mari îl vor, este vorba de PSG şi Real Madrid. Ar putea începe o adevărată luptă pe piaţa transferurilor în vara care vine, mai ales dacă fotbalistul va păstra un randament la fel de bun ca până acum.

De altfel, Rashford a marcat de două ori şi duminică, în direct pe Prima Sport 2, în confruntarea dintre Man. United şi Leicester, scor 3-0.

Manchester United le-a prelungit contractele lui Rashford, Dalot, Fred şi Shaw

Manchester United a anunţat că a activat clauzele de prelungire cu un an a contractelor jucătorilor Diogo Dalot, Fred, Marcus Rashford şi Luke Shaw.

Da, pot confirma asta. Suntem bucuroşi, pentru că echipa este pe calea cea bună şi aceşti jucători au o contribuţie enormă”, a declarat tehnicianul Erik ten Hag.

Cei patru fotbalişti aveau contracte valabile până în iunie 2023, fiecare cu o opţiune pentru încă 12 luni.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri