Ultima oră
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Parizienii, în continuare favoriţi VIDEO | PSG - Borussia Dortmund, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Parizienii, în continuare favoriţi
Andrei Prepeliţă se întoarce în Superliga. "Mă simt extenuat, nici n-am putut să mă bucur” Andrei Prepeliţă se întoarce în Superliga. "Mă simt extenuat, nici n-am putut să mă bucur”
Marcel Ciolacu, spectator la promovarea echipei din localitatea natală Marcel Ciolacu, spectator la promovarea echipei din localitatea natală
Un cunoscut antrenor s-a oferit să vină la Dinamo dacă retrogradează. ”Îmi plac lucrurile cu un grad ridicat de dificultate” Un cunoscut antrenor s-a oferit să vină la Dinamo dacă retrogradează. ”Îmi plac lucrurile cu un grad ridicat de dificultate”
VIDEO | Sărbătoare la Buzău cu artificii! Gloria revine în prima ligă după 15 ani! VIDEO | Sărbătoare la Buzău cu artificii! Gloria revine în prima ligă după 15 ani!
VIDEO | Gloria Buzău - Unirea Slobozia 3-0. Cele două formaţii se vor duela în sezonul viitor al Superligii VIDEO | Gloria Buzău - Unirea Slobozia 3-0. Cele două formaţii se vor duela în sezonul viitor al Superligii

Cel mai mare regret din cariera lui Florin Costea. ”Eram pe vână atunci!”

Superliga Publicat de Ovidiu Neacşu pe 14 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21384990/1/steaua-bucuresti-gaz-metan-medias-0-0-liga-1-26-03-2012.jpg

Forin Costea a dezvăluit care a fost momentul pe care l-a regretat cel mai tare în cariera sa de fotbalist.

Marea speranţă a campionatului românesc la un moment dat, Florin Costea reuşise 17 goluri în sezonul 2008/2009 al Ligii 1 şi era golgheter-ul campionatului. Aflat la acel moment la FCU Craiova, mai multe formaţii din Europa au pus ochii pe atacant.

Echipe precum Borussia Dortmund sau Benfica s-au interesat la acea vreme de Florin Costea, iar Adrian Mititelu a avut o ofertă de 4,5 milioane de euro de la Koln pe masă. Patronul oltenilor a refuzat-o, sperând să obţină o sumă mai mare în schimbul atacantului.

Fotbalistul a dezvăluit că cel mai mare regret al carierei sale a fost accidentarea gravă suferită când era în cea mai bună formă.

”Regret cel mai mult în cariera mea acea accidentare care a venit la 24 de ani. Eram pe vână atunci! Am fost golgheterul României în 2008-2009. Adi Mititelu a avut pe masă o ofertă de la FC Koln de câteva milioane.

M-au mai vrut echipe din Spania sau Portugalia, dar nu s-a concretizat nimic. Am revenit greu după accidentare, un an şi două luni am stat pe tuşă.

Am prins totuşi un transfer în Rusia la Arsenal Tula, asta e viaţa, poate fără accidentare prindeam o echipă din Vest sau jucam la naţională.

Eram convocat la fiecare acţiune dar nu a fost să fie. Ulterior, la Steaua, am câştigat un titlu”, a declarat Florin Costea, pentru iAM Sport.

Florin Costea s-a accidentat grav în 2010: fotbalistul a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate şi colaterale la genunchiul stâng, iar din acest moment carierea lui avea să ia o întorsătură neaşteptată.

După ce a ajuns la FCSB în 2011 au urmat transferurile la Turnu-Severin, CFR Cluj, Arsenal Tula (Rusia), Zakho SC (Iraq), Şirineasa, Ateltic Bradu, Viitorul Dăeşti şi ARO Câmpulung.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele