Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Cele mai rapide ambarcaţiuni din lume vor participa la o competiţie pe Lacul Siutghiol din Mamaia

Noutăți Publicat pe 16 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38116/21229205/1/ambarcatiuni-ct.jpg

Cele mai rapide ambarcaţiuni din lume vor participa la o competiţie pe Lacul Siutghiol din Mamaia

Cele mai rapide nouă ambarcaţiuni din lume vor participa, la sfârşitul acestei săptămâni, la o competiţie pe Lacul Siutghiol din Mamaia.

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Constanţa a anunţat, printr-un comunicat de presă, că prima ediţie a XCAT Romanian GP, o competiţie de bărci de viteză de referinţă pe plan internaţional, se va desfăşura în perioada 16-18 iunie pe Lacul Siutghiol din Mamaia. 

“La cursă vor participa nouă dintre cele mai rapide ambarcaţiuni din lume, pilotate de echipaje din Australia, Emiratele Arabe Unite, Italia, Kuweit, Marea Britanie, Norvegia şi Suedia. Lacul Siutghiol va fi scena unei demonstraţii de putere şi tehnică, cu ambarcaţiuni care vor atinge viteze de peste 150 km/h”, se arată în comunicat. 

Potrivit sursei citate, desfăşurarea evenimentului a fost incertă, din cauze ce nu au ţinut de Primăria Municipiului Constanţa şi CSM Constanţa.

”Contrar ezitărilor Federaţiei Române de Yachting, care ulterior şi-a clarificat toate nelămuririle legate de partenerii săi: Federaţia Internaţională de PowerBoating şi UIM Events (în calitate de deţinătoare unică a drepturilor sportive şi comerciale a claselor 3-6 litri cunoscute ca UIM XCAT WORLD CHAMPIONSHIP) şi prin implicarea şi ambiţia autorităţilor locale din Constanţa, evenimentul UIM XCAT World Championship Romanian Grand Prix Constanta 2023 urmează a se desfăşura conform calendarului iniţial stabilit, pe lacul Siutghiol”, a explicat CSM Constanţa.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Noutăți

Ultimele articole Toate articolele