adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO | Edi Iordănescu, reacţie despre plecarea de la echipa naţională. ”Ne-au oferit toate condiţiile, sunt deschişi dialogului” VIDEO | Edi Iordănescu, reacţie despre plecarea de la echipa naţională. ”Ne-au oferit toate condiţiile, sunt deschişi dialogului”
VIDEO | Dennis Man, discurs optimist. ”Retrogradăm, dar cu acest meci putem privi încrezători spre viitor şi putem construi” VIDEO | Dennis Man, discurs optimist. ”Retrogradăm, dar cu acest meci putem privi încrezători spre viitor şi putem construi”
VIDEO | ”A fost o seară plăcută din toate punctele de vedere”. Puşcaş, meci foarte pentru pentru naţională VIDEO | ”A fost o seară plăcută din toate punctele de vedere”. Puşcaş, meci foarte pentru pentru naţională
VIDEO | Nicolae Stanciu nu vrea schimbarea selecţionerului. ”Îmi doresc ca Mister să rămână mult alături de noi" VIDEO | Nicolae Stanciu nu vrea schimbarea selecţionerului. ”Îmi doresc ca Mister să rămână mult alături de noi"
EXCLUSIV | Gică Popescu, analiza situaţiei lui Edi Iordănescu la naţională, după ce România a retrogradat: ”Sunt două perspective de discuţie” EXCLUSIV | Gică Popescu, analiza situaţiei lui Edi Iordănescu la naţională, după ce România a retrogradat: ”Sunt două perspective de discuţie”
VIDEO | Meci de senzaţie între Anglia şi Germania, în Nations League! Ungaria pierde contra Italiei. Rezultatele serii VIDEO | Meci de senzaţie între Anglia şi Germania, în Nations League! Ungaria pierde contra Italiei. Rezultatele serii

Centrul Grace Zaadi, de la Metz la CSM Bucureşti

Handbal Publicat pe 12 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20738240/1/zaadi.jpg

Grace Zaadi, componentă a naţionalei Franţei, este noua jucătoare a vicecampioanei CSM Bucureşti.

După transferurile interului stânga Kalidiatou Niakaté, a extremei dreapta Marina Sudakova şi a portarului suedez Evelina Eriksson, CSM Bucureşti a reuşit încă un transfer de calibru - Grace Zaadi (28 de ani), campioană olimpică cu naţionala Franţei la JO de la Tokyo 2020.

Zaadi a jucat la Metz Handball, între 2013-2020, şi după un scurt periplu la Rostov-Don a revenit la Metz, cu care a obţinut bronzul în Liga Campionilor în acest sezon.

În echipa naţională a Franţei a adunat deja 140 de meciuri şi a marcat 255 de goluri. Are trei medalii de aur -  JO de la Tokyo 2020, CE 2018 şi CM 2017, iar pe plan individual a fost declarată cel mai bun coordonator de joc din campionatul francez în 2018, dar şi la CM din 2017 şi 2021, precum şi la Olimpiada de la Tokyo.
 
”Abia aştept să fac parte din aventura CSM! Am fost mereu atrasă de acest club, am prietene care au jucat aici şi ştiu cât de mult au apreciat clubul şi cât le-a plăcut să joace. Sunt sigură că îmi va plăcea mult aici! Aşteptările mele sunt mari, CSM Bucureşti este un club uriaş, a câştigat Liga Campionilor şi aş vrea să trăiesc şi eu acest lucru cu echipa. Sunt nerăbdătoare să cunosc şi fanii, ştiu că sunt foarte primitori şi gălăgioşi, şi să joc în atmosfera creată de aceştia!”, a declarat Grace Zaadi, citată de site-ul CSM Bucureşti.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele