Ultima oră
”Aceeaşi durere”. Simona Halep a reacţionat după abandonul de la Trophee Clarins ”Aceeaşi durere”. Simona Halep a reacţionat după abandonul de la Trophee Clarins
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Corvinul Hunedoara - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Moştenitorii lui Diego Maradona îşi reclamă drepturile asupra Balonului de Aur furat de la tatăl lor Moştenitorii lui Diego Maradona îşi reclamă drepturile asupra Balonului de Aur furat de la tatăl lor
Verdict clar în privinţa lui Istvan Kovacs. "Nu este exclus" Verdict clar în privinţa lui Istvan Kovacs. "Nu este exclus"
Simona Halep a câştigat primul set cu McCartney Kessler, dar a fost nevoită să abandoneze Simona Halep a câştigat primul set cu McCartney Kessler, dar a fost nevoită să abandoneze
Echipa din Superliga ce i-ar dori pe jucătorii plecaţi de la FCU Craiova. ”Problema e cum negociem cu ei” Echipa din Superliga ce i-ar dori pe jucătorii plecaţi de la FCU Craiova. ”Problema e cum negociem cu ei”

Cernea, apărat după ce a bruscat un copil de mingi! "L-a împins puţin cu burta"

Sepsi OSK Publicat de Tudor Moisa pe 29 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21574948/1/fcsb-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-11-02-2024.jpg

CFR Cluj a învins-o pe Sepsi, scor 2-1, duminică seară.

Deşi a jucat cu doi oameni în plus pentru mai bine de o repriză, formaţia ardeleană a înscris golul victoriei abia în minutul 90+6.

În ultimele secvenţe de joc, covăsnenii s-au aruncat în atac, iar CFR s-a mulţumit să ţină de rezultat. Un moment tensionat s-a petrecut la o aruncare de la margine obţinută de Sepsi.

Un copil de mingi a ezitat să le dea mingea covăsnenilor, iar Cornel Cernea l-a bruscat pe acesta. Deşi gestul fostului portar este incalificabil, nu toată lumea este de aceeaşi părere.

Emil Grădinescu l-a apărat pe Cernea şi a spus despre băiatul de mingi că este un golan.

"E golan, e mic, e şmecher, de mic e învăţat să fure. Ce i-a făcut aşa rău? L-a împins puţin cu burta. Nu l-a bruscat. Ce să-i faci? Trebuie să iei o decizie pe moment, e un golan, e un şmecher", a declarat Emil Grădinescu, la Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele