Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 17 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20557301/1/neg.jpg

CFR Cluj este foarte aproape să mai bifeze un transfer. Cei de la ProSport scriu că formaţia din Gruia s-a înţeles cu Cristian Neguţ (26 de ani), de la Chindia Târgovişte.

Atacantul va evolua sub formă de împrumut până la vară, iar la schimb ardelenii îi vor ceda tot sub această formă pe Denis Rusu (20 ani) şi Mihai Butean (25 ani), ce nu au prins nici măcar un meci în trupa lui Dan Petrescu.

În cadrul unei emisiuni, Mihai Stoica, team-managerul celro de la FCSB a dezvăluit că Neguţ a fost remarcat de Gigi Becali, la fel ca şi în cazul lui Andrei Burcă, care a semnat însă în 2019 cu campioana en-titre.

 ”Dacă e împrumut, e probă până în vară. Dacă într-adevăr scapă de Butean şi Rusu... Rusu nu are salairu mare, dar scapă de salariul lui Butean.

Neguţ cred că îi poate ajuta mai mult, dar e ciudat că tot mai aduc jucători. Tocmai vorbeam, dacă Omrani nu rămâne, zona dreapta e descoperită.

Acolo nu joacă nimeni la momentul ăsta, Deac, dar face 36 de ani şi joacă inter acum. Omrani mai e şi variantă de atacant, dar mai au trei atacanţi, toţi de acelaşi profil.

Omrani e diferit. Dacă întrebai pe cineva câţi ani are Neguţ, era tentat să zică că are spre 30, dar e tânăr, e născut în 1995.

Am o problemă, e un jucător pe care îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”,
a spus Mihai Stoica, pentru Telekom Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele