Ultima oră
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”

CFR Cluj a anunţat că s-a despărţit oficial de Juan Emmanuel Culio! Comunicatul ardelenilor

CFR Cluj Publicat de Răzvan Cîrceag pe 22 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20566341/1/culio.jpg

CFR Cluj a anunţat oficial despărţirea de veteranul Juan Emmanuel Culio, unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti din istoria recentă a ardelenilor. Despărţirea a venit la doar 4 luni de la revenire. 

Culio a decis să rămână în Argentina, alături de familia sa, pentru că soţia lui se confruntă cu ceva probleme de sănătate. 

„Mulţumim, Juan Emmanuel Culio!  

Clubul CFR 1907 Cluj şi fotbalistul Juan Emmanuel Culio au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. Mijlocaşul şi-a dorit să fie aproape de familia sa în Argentina, acesta fiind motivul pentru care am decis de comun acord întreruperea contractului. 

Pe această cale îi mulţumim pentru tot efortul depus în culorile echipei noastre în toţi anii petrecuţi la CFR Cluj, îi dorim multă sănătate lui şi familiei sale şi îi reamintim că îl vom aştepta mereu cu braţele deschise înapoi acasă, indiferent de postura pe care o va alege”, se arată în comunicatul emis de CFR Cluj.

Culio a sosit pentru prima oară în România, la CFR, în anul 2007. S-a transferat în 2011 la Galatasaray şi apoi s-a întors la clubul ardelean în 2017. 

În total are 241 de apariţii la CFR, 31 de goluri şi 34 de pase decisive.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele