Ultima oră
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt în 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt în 14 aprilie
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5
Sorana Cîrstea va înfrunta liderul mondial pentru un loc în optimi la Madrid Sorana Cîrstea va înfrunta liderul mondial pentru un loc în optimi la Madrid
Jucătorul din Superliga comparat cu „Pippo” Inzaghi: „Are nişte calităţi excepţionale” | VIDEO EXCLUSIV Jucătorul din Superliga comparat cu „Pippo” Inzaghi: „Are nişte calităţi excepţionale” | VIDEO EXCLUSIV

CFR Cluj acţionează: 450.000 de euro pentru atacantul din SuperLigă

CFR Cluj Publicat pe 22 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21132282/1/dan-petrescu-2023-1.jpg

CFR Cluj a ratat titlul în acest sezon, dar deja face planurile pentru stagiunea care vine, pentru a nu mai da greş. Se pare că ardelenii vor să facă o mutare importantă şi interesantă în vară, dorind să schimbe, în special, în atac. Vârful pe care au pus ochii conducerea şi stafful tehnic este din SuperLiga României.

CFR Cluj are şanse să continue cu Dan Petrescu şi pentru sezonul următor, iar unul dintre jucătorii doriţi este, potrivit ProSport, Virgiliu Postolachi, născut în Republica Moldova, în vârstă de 23 de ani, legitimat la UTA. Fosta campioană a României e pregătită să facă o ofertă pe bani mulţi, 450.000 de euro.

Suma pare una mare în condiţiile în care ne raportăm la un club care va disputa barajul pentru menţinerea în SuperLigă, cu Gloria Buzău. Însă, evoluţiile lui Virgiliu Postolachi i-au făcut pe şefii din Gruia să se gândească la orice pentru mutare, să nu le lase vreo şansă echipelor care îl vor la rândul lor pe fotbalistul care a trecut şi pe la Academia PSG.

Jucătorul naţionalei Moldovei a crescut la Academia Paris Saint-Germain, acolo unde a evoluat la toate grupele de vârstă. A debutat pentru echipa de seniori a parizienilor într-o partidă amicală, în 2019, contra celor de la Dinamo Dresda, când a şi marcat un gol.

A mai trecut pe la Lille, Vendsyssel FF şi Mouscron, echipă de la care a ajuns la Arad în vara trecută. Pentru naţionala de seniori a Moldovei a disputat nouă meciuri.

Pentru UTA, Postolachi a prins 43 de meciuri, a marcat de 12 ori şi a oferit trei pase decisive. Actuala sa cotă de piaţă este de 500.000 de euro.

Dan Petrescu, decis să continue la CFR Cluj

Din informaţiile oferite de CFR Cluj, în urma celor declarate de Cristian Balaj, Dan Petrescu a luat decizia să continue în Ardeal şi din vară, chiar dacă existau indicii că sunt şanse să plece la finalul întrecerii.

Conform fostului arbitru, Petrescu se simte bine la Cluj şi vrea să rămână, mai având contract cu formaţia patronată de Neluţu Varga în vara lui 2024.

Nu este adevărat că Neluţu Varga l-a sunat pe Marius Şumudică. Au discutat pentru că Şumudică, din ce am aflat, îi trimitea mesaje domnului Varga şi vorbeau uneori. Nu i s-a propus lui Şumudică să preia echipa.

Şi în declaraţia lui Marius Şumudică, pe care am citit-o foarte atent, reiese că doar a vorbit cu domnul Varga, el vorbeşte cu foarte multă lume. Şumudică nu spune nicăieri că i s-a propus postul de antrenor.

Nu are legătură cu CFR Cluj. Mi se pare mult prea mult. Există oameni care zgârie uşa, ca pisica. Dan Petrescu se simte foarte bine la Cluj şi vrea să rămână”, a spus Balaj pentru Fanatik.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele