Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

CFR Cluj continuă campania de transferuri, după eliminarea din Ligă. Portarul aflat aproape de venirea în Gruia. Anunţul lui Balaj

CFR Cluj Publicat pe 15 iul 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20776409/1/ss.jpg


CFR încearcă să se replieze după eliminarea complet surprinzătoare din primul tur preliminar al Ligii Campionilor, iar ţinta conducerii din Ardeal e aducerea unui portar. După eşuarea tratativelor cu Florin Niţă şi Silviu Lung, ardelenii s-au orientat spre Simone Scuffet, un italian în vârstă de 26 de ani care joacă în Cipru, la APOEL Limassol.

UPDATE ora 20:35: Simone Scuffet e din ce în ce mai aproape de Gruia. Neluţu Varga a dat OK-ul final pentru realizarea transferului, iar italianul va fi anunţat oficial în scurt timp: "Din punct de vedere financiar, deja am început să facem divers. Valoarea financiară salarială lunară a scăzut cu aproximativ 30%. Acest proces va continua, mai avem anumiţi jucători cu care vrem să reziliem. Va veni un portar, domnul Varga şi-a dat acordul pentru a fi adus acest portar pe care-l vom prezenta în cel mai scurt timp. Să nu ne gândim că un jucător va fi rezerva altuia, nu există jucători care nu sunt titulari", a anunţat Cristi Balaj, vineri seară, la emisiunea Fotbal Show.
 
Planul CFR-ului de a aduce încă un portar şi a-l înlocui pe Cristi Bălgrădean data de mai multe vreme şi, după cum spune Cristi Balaj, nu a fost influenţat de eliminarea în faţa lui Pyunik Erevan. Chiar dacă rezultatul l-a supărat foarte tare, Neluţu Varga a fost de acord să forţeze transferul lui Simone Scuffet:
 
"Domnul Varga, deşi era foarte supărat, a fost de acord să ne păstrăm planul de a mai aduce un portar, aşa cum era stabilit. 
 
Chiar am fost impresionat că omul acesta, după ce a investit atât de mulţi bani în fotbal, e dispus să continue să întărească echipa. Merită să fie respectat pentru efortul pe care-l depune. Vom aduce un portar străin, pe listă se află şi un italian", a declarat Balaj, pentru Digi Sport.
 
Cotat la 600.000 de euro, italianul Scuffet e alegerea CFR-ului, el jucând pentru APOEL Limassol în stagiunea 2021/2022. Cândva un mare talent al fotbalului italian, a fost legitimat la Udinese, iar între 2012 şi 2021 a prins 40 de meciuri în Serie A. În paralel, a mai jucat pentru Como, Kasimpasa, Spezia şi APOEL Nicossia.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele