Ultima oră
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu

CFR Cluj dă o super lovitură pe piaţa de mercato! Ronaldo Deaconu vine să facă performanţă în Gruia

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 23 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20786520/1/deacon.jpg

Mijlocaşul Ronaldo Deaconu (25 de ani) se întoarce în Superliga şi va juca sub comanda lui Dan Petrescu, la campioana României CFR Cluj, scriu cei de la Gazeta Sporturilor.

El este liber de contract şi urmează să semneze un acord pe două sezoane. Deaconu a jucat ultima oară în China, la Shaanxi Chang'an Athletic, de care s-a despărţit după doar 4 luni, iar acum revine în Superliga, unde a impresionat la ASA Târgu Mureş, Concordia Chiajna, Sepsi Sfântu Gheorghe şi Gaz Metan Mediaş.

Trei goluri şi şapte pase decisive a reuşit "Roni" în cele 18 meciuri jucate pentru Gaz Metan înainte să-şi depună memoriu şi să plece liber de contract de la ardeleni.

  • Deaconu este cotat de Transermarkt la suma de 1 milion de euro.
mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele