Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

CFR Cluj - Lazio 0-0. Campioana României a jucat curajos, dar părăseşte Conference League

Conference League Publicat de Daian Cutu pe 23 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/21028150/1/profimedia-0756889987.jpg

CFR Cluj a fost eliminată de formaţia Lazio Roma, în play-off-ul Conference League, terminând la egalitate meciul retur cu italienii, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”, scor 0-0.

În tur, la Roma, în urmă cu o săptămână, scorul a fost 1-0 pentru Lazio.

În minutul 77, de la CFR Cluj a fost eliminat Muhar, el primind al doilea cartonaş galben.

LIVE TEXT | CFR Cluj - Lazio 0-0. Echipele de start:

  • CFR Cluj: Scuffet - Cr. Manea, Kolinger, Burcă, Camora - Deac, Cvek, Muhar, Krasniqi - Malele, Janga
  • Lazio: Maximiano - Lazzari, Gila, Casale, Hysaj - Luis Alberto, Vecino, Basic - Romero, Immobile, Felipe Anderson

Minutul 90+5: Final de meci! Se termină 0-0, dar Lazio se califică mai departe, graţie victoriei din tur.

Minutul 78: CFR primeşte o lovitură puternică. Muhar încasează al doilea cartonaş galben şi este eliminat.

Minutul 69: Dublă ocazie pentru Lazio. Manea salvează la şutul lui Vecino, mingea ricoşează la Casale, dar Scuffet este la post.

Minutul 61: Luis Alberto este aproape să marcheze antologic, direct din corner. Mingea trece de Scuffet, dar Malele respinge de pe linia porţii.

Minutul 45+2: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 37: Immobile cere penalty, după un contact cu Kolinger. Jucătorul celor de la Lazio vede cartonaş galben pentru simulare.

Minutul 21: Ocazie colosală irosită de CFR! Casale pasează la Janga. Atacantul ardelenilor trimite la Krasniqi, care trage moale cu piciorul stâng pe lângă poartă, dintr-o poziţie ideală.

Minutul 17: Lazzari centrează în careu, Luis Alberto reia cu capul la colţul scort. Scuffet salvează spectaculos de la vinclu.

Minutul 9: Prima ocazie a partidei îi aparţine lui Deac, dar Maximiano este la post.

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------

Dan Petrescu e nemilos cu propria echipă. ”Şansele le are 90% Lazio”

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu a declarat într-o conferinţă de presă, că Lazio Roma are 90 la sută şanse la meciul de joi cu clujenii, având în vedere faptul că s-a impus în turul play-off-ului Conference League.

“Aş vrea să ştiu şi eu cine lipseşte de la Lazio. La meciul tur s-a zis că joacă cu echipa a doua. Ai a fost echipa a doua? Vor juca cei mai buni jucători. La noi lipsesc doi jucători, Yuri şi cu Boateng. Noi n-avem doi titulari.

Noi avem doi jucători titulari care nu joacă, Lazio n-are pe nimeni care nu joacă. Ei au o rezervă care nu joacă. Şansele, 90 la sută Lazio, 10 la sută CFR.

(n.r. despre şansele de calificare) Sunt realist, nici pesimist, nici optimist. Sper că stadionul va fi plin, dar nu este de ajuns. Vom da totul pentru a ne califica”, a spus Petrescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri