Ultima oră
Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza
O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare
Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia
Gabi Tamaş revine pe teren Gabi Tamaş revine pe teren
NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"

CFR Cluj negociază cu atacantul brazilian Jo! Lovitura pregătită de ardeleni

CFR Cluj Publicat pe 6 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21045191/1/dan-petrescu-2022.jpg

CFR Cluj este pe cale să dea o lovitură de proporţii în aceste zile, prin ducerea unui atacant de top, care în urmă nu cu foarte mult timp a decis să se retragă din fotbal. Se pare că ardelenii sunt în discuţii avansate cu brazilianul Jo, în vârstă de 35 de ani, fost la echipe importante de la nivelul Europei, precum Manchester City, Everton, Galatasaray sau ŢSKA Moscova.

Recent a luat decizia Jo să se retragă din activitate, după experienţa din ţara natală, de la Ceara SC, dar ar putea să se răzgândească. Potrivit GSP, brazilianul ar putea ajunge vineri la Cluj şi să semneze cu CFR, ceea ce ar reprezenta o lovitură incredibilă pentru fotbalul românesc, prin venirea unui fotbalist cu CV-ul atacantului brazilian.

Jo, care are cinci goluri în 20 de partide pentru naţionala Braziliei, a adunat 42 de meciuri pentru Manchester City, a marcat de şase ori şi a oferit cinci pase decisive. A evoluat în 36 de partide la Everton, cu şapte goluri şi patru pase decisive, şi a bifat trei goluri şi două pase decisive pentru Galatasaray, în 15 confruntări.

Cel mai mult a jucat pentru Corinthians, 146 de meciuri, reuşind să puncteze de 40 de ori şi să ofere nouă pase decisive.

Are şi un trofeu cu ”cetăţenii”, FA Cup în 2011.

CFR Cluj jocă luni, la Prima Sport 2!

Sepsi – CFR Cluj, partidă din runda a 29-a a SuperLigii României, se joacă în această seară, de la ora 20:30, LIVE pe Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro. Sepsi a cedat runda trecută, iar campioana României a câştigat la limită.

Sepsi s pierdut duelul cu Farul, de la Ovidiu, scor 0-2, în timp ce CFR Cluj s-a impus la limită pe teren propriu cu UTA, acasă, scor 2-1. Campioana poate reveni pe locul 1 în cazul unui succes cu formaţia din Sfântu Gheorghe, urmând să treacă peste Farul cu două puncte.

De partea cealaltă, Sepsi nu va urca peste locul pe care îl ocupă acum, 6, dar poate să se distanţeze din nou la patru puncte de locul 7, FC U Craiova.

În tur, partida dintre CFR Cluj şi Sepsi, din octombrie, s-a terminat cu victoria echipei lui Dan Petrescu, scor 2-1.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele