Ultima oră
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2

CFR Cluj, negocieri cu doi fundaşi africani. Cine sunt Jean-Armel Kana-Biyik şi Mamadou Diarra

CFR Cluj Publicat pe 20 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20746582/1/cfr-cluj-a.jpg

CFR Cluj s-a orientat mai mult către transferuri din afara României, iar acum s-a aflat numele altor doi fotbalişti pe care campioana din Casa Liga 1 vrea să-i ia. Sunt doi fundaşi centrali, Jean-Armel Kana-Biyik (32 de ani) şi Mamadou Diarra (24 de ani), liberi de contracte.

Kana-Biyik a jucat ultima dată la Metz, în Franţa, el fiind din ţara Hexagonului, dar evoluând pentru naţionala din Camerun. Stagiunea trecută a prins doar 10 meciuri în Ligue 1, iar în trecut a mai evoluat, printre altele, la Rennes, Toulouse sau Kayserispor.

Diarra este senegalez şi a jucat utima dată în Turcia, la Giresunspor, pentru care a prins 29 de meciuri sezonul trecut şi a marcat un gol.

Potrivit ProSport, CFR Cluj a intrat deja în negocieri cu cei doi şi s-ar putea ajunge la un acord în zilele imediat următoare.

Mihai Popa, şanse mici să ajungă la CFR Cluj

CFR Cluj, prin vocea lui Cristi Balaj, recunoaşte interesul pentru Mihai Popa (21 de ani), dar consideră că preţul cerut de FC Voluntari - un milion de euro - e exagerat.

Internaţionalul de tineret, care e văzut drept înlocuitorul perfect pentru Otto Hindrich, e deţinut în coproprietate de FC Voluntari şi Astra, iar conducerea clubului ilfovean a anunţat, sâmbătă, că nu se va despărţi de portar decât în cazul în care va obţine un milion de euro, sumă pe care o va împărţi cu Astra. Pentru Cristi Balaj, suma e una mult prea mare, în condiţiile în care CFR a oferit 300.000 de euro:

"Din punctul meu de vedere, e exagerat. Mai ales că îi avem pe Letica, Bălgrădean. Nu putem să ascundem interesul pentru el. Am înţeles că şi el şi-ar dori să joace în cupele europene. Decizia e a lor. Nu putem să fim supăraţi pe o echipă când cere o sumă foarte mare de bani. Din moment ce nu oferim 1 milion, înseamnă că nu putem. Dar Popa e un jucător pe care ni-l dorim", a spus oficialul campioanei, la Orange Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele