Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

CFR Cluj nu a renunţat la ideea aducerii unui atacant. Cine este italianul Manuel Pucciarelli

CFR Cluj Publicat pe 6 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20806283/1/dan-petrescu-fb.jpg

CFR Cluj nu a renunţat la ideea de a aduce un atacant, iar pe lista campioanei României se află şi italianul Manuel Pucciarelli, în vârstă de 31 de ani, care e liber de contract după ce a încheiat conturile cu Melbourne City. Vârful are un trecut interesant, iar astfel a ajuns în atenţia campioanei din SuperLiga României.

Pucciarelli a evoluat pentru grupări cu nume din Italia, precum Empoli, Chievo sau Pescara, iar în Serie A a adunat 136 de meciuri şi a marcat de 16 ori. Are 78 de partide şi în Serie B, întrecere în care a punctat de 10 ori.

Anunţul că Pucciarelli e dorit de CFR Cluj a fost făcut chiar în presa din Italia, care a mai precizat că vârful mai este vrut şi de Qarabag. Sezonul trecut, în Australia, ţinta CFR-ului a jucat doar patru meciuri şi nu a reuşit să marcheze.

Sergiu Buş ar putea pleca de la CFR: "Suntem în discuţii!". Anunţul impresarului

Sergiu Buş (29 de ani) are şanse mici să mai continue la CFR Cluj. Bogdan Apostu, impresarul atacantului, a dezvăluit că negociază cu conducerea ardelenilor plecarea fostului vârf de la FCSB.

Readus în Gruia după o experienţă în Coreea de Sud, Sergiu Buş nu l-a impresionat pe Dan Petrescu, iar SuperDan i-a oferit foarte puţine minute, folosindu-l în doar patru meciuri în partea a doua a sezonului trecut. Cum concurenţa în atac e foarte mare, iar Buş are un salariu de 15.000 de euro, varianta plecării e luată în calcul de ambele părţi.

Momentan, Buş se recuperează după o accidentare care i-a dat bătăi de cap în ultimul timp, iar în paralel agentul său face eforturi pentru a-i găsi o echipă la care să joace mai mult. Singura speranţă a lui Buş e legată de legea prin care ministrul Eduard Novak vrea să impună folosirea a cel puţin cinci fotbalişti români în echipa de start.

Otto Hindrich, Florin Ştefan, Valentin Costache, Runar Sigurjonsson, Mateo Susic, Denis Ciobotariu, Ulrich Meleke, Jonathan Rodriguez, Alexandru Chipciu, Rachid Bouhenna, Rareş Ispas, Mihai Butean, Billel Omrani, Kristian Dimitrov şi Cristi Neguţ sunt ceilalţi jucători plecaţi de la CFR în această vară.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele