Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

CFR Cluj nu se opreşte din transferuri. Cine este al patrulea jucător care ar putea ajunge sub comanda lui Dan Petrescu

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 8 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20734004/1/cfr.jpg

CFR Cluj îşi doreşte să ajungă să joace în grupele Ligii Campionilor, iar formaţia ardeleană a început deja să se mişte pe piaţa transferurilor în scopul realizării unei veritabile performanţe pentru fotbalul românesc.

Campioana României a oficializat, în cursul zilei de miercuri, transferul mijlocaşului defensiv Karlo Muhar, ultima dată la campioana Poloniei Lech Poznan, şi al fundaşului stânga Karlo Bručić, internaţional de tineret croat.

Lucrurile nu se opresc aici. Următorul pe listă de sosiri în Gruia ar putea fi Vito Hammershoy – Mistrati (29 de ani), scriu cei de la Gazeta Sporturilor. Acesta este un mijlocaş danez, care în stagiunea trecută a fost om de bază la Randers, formaţie ce a întâlnit CFR Cluj în grupele Conference League.

 

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Vito Hammershoy-Mistrati, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele