Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

CFR Cluj, pe punctul să se despartă de un jucător în care şi-a pus mari speranţe. ”Rămâne de văzut în ce măsură vom continua sau nu colaborarea”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 7 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21375523/1/fc-cfr-1907-cluj-fcu-1948-craiova-superliga-superbet-01-10-2023.jpg

CFR Cluj ar putea să renunţe la serviciile atacantului Jefte Betancor (30 de ani). Acesta a plecat de la stadion la meciul câştigat de ardeleni, cu scorul de 3-1, cu Farul, deoarece a fost schimbat.

Preşedintele Cristi Balaj a explicat că ibericul este accidentat în prezent şi a punctat că urmează să se decidă dacă cele două părţi vor continua colaborarea.

”Jefte a avut o accidentare. Rămâne de văzut în ce măsură vom continua sau nu colaborarea. 100% vor exista consecinţe. Este un jucător bun, îi doresc să joace aşa cum îşi doreşte, doar că într-o echipă nu este suficient să fii prieten cu un coleg sau altul.

Trebuie să demonstrezi asta şi prin sacrificii, fie că joci sau nu, prin pasa pe care o dai, prin modul în care te demarci când un coleg are nevoie de sprijinul tău sau prin modul în care te comporţi atunci când nu eşti pe teren. Aici intră orice jucător, nu mă refer la unul anume”,
a explicat Balaj, la Fanatik.

Cristi Balaj a recţionat după eşecul de la Sibiu

CFR Cluj a pierdut ultima partidă din turul Superligii, scor 1-0 contra Hermannstadt. La finalul partidei, Cristi Balaj a intervenit la emisiunea Fotbal Show şi a vorbit de prestaţia clujenilor. Acesta s-a declarat dezamăgit de a doua repriză, dar a văzut şi partea plină a paharului şi anul jocul prestat în prima parte.

"Supărarea nu apare că nu am reuşit să ajungem pe primul loc, e vorba de o dezamăgire legată de jocul, în mod special, din repriza a doua. În prima repriză am avut control asupra jocului, am avut ocazii prin Otele sau Krasniqi, am avut o posesie prelungită cu acţiuni şi pase consecutive.

Din păcate, în repriza a doua, mai ales după înscrierea acelui gol, n-am mai avut acelaşi joc cât de cât mulţumitor. Sunt dezamăgit de jocul din a doua repriză. 

Mie mi-a plăcut cum am început jocul, repet, am avut 62-38 posesie în prima repriză, am fost echipa mai bună în teren, am avut şi ocazii de gol.

Dacă nu dai gol atunci când ai ocazii, fotbalul te pedepseşte. Am anticipat că o să fie un meci greu, am atenţionat jucătorii. Din păcate, sunt nemulţumit de modul în care am terminat jocul." a declarat Crisit Balaj.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele