Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

CFR Cluj pregăteşte un transfer de cinci stele. ”Este o prioritate”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 7 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20912284/1/cfr-c-l.jpg

  • CFR Cluj va da peste Lazio în 16-imile de finală ale Conference League! Turul se va juca pe Olimpico, iar returul în Gruia. Partida tur are loc pe 16 februarie, iar cea retur pe 23 februarie.
  • Lazio este cel mai greu adversar pe care putea să îl întâlnească trupa lui Dan Petrescu. Echipa din Roma se situează în acest moment pe locul trei în Serie A şi a ajuns în 16-imile Conference League după ce a terminat pe locul al treilea grupa cu Feyenoord, Midtylland şi Sturm Graz, în care toate cele patru adversare au avut câte opt puncte.

 

Patronul campioanei a făcut un anunţ mare. CFR Cluj îl doreşte pe Nicolae Stanciu!

Premisele unei reveniri sunt favorabile, pentru că deşi Stanciu mai are contract până în 2024 cu gruparea chineză Wuhan Three Towns, internaţionalul român şi-ar dori să se întoarcă rapid în Europa.

Distanţa foarte mare faţă de România şi restricţiile impuse de pandemie în China reprezintă două dintre motivele pentru care Nicolae Stanciu îşi doreşte să se revină în Europa.

”Stanciu este o prioritate pentru CFR Cluj! L-am vrut şi în ianuarie, aşa este. Dar în acel moment nu se putea face transferul. Acum, suntem dispuşi să facem un efort. Dar nu orice efort, depinde şi de cifre”, a spus patronul lui CFR, pentru

 

.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele