Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Creşte presiunea la poarta ilfovenilor VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Creşte presiunea la poarta ilfovenilor
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

CFR Cluj pune la cale un transfer spectaculos! Campioana României îl vrea pe Eric Bicfalvi

CFR Cluj Publicat pe 17 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20743588/1/bic.jpg

Eric Bicfalvi (34 de ani) este la un pas de CFR Cluj, se pare. Campioana României este în căutare de jucători valoroşi, iar în atenţia lui Dan Petrescu a intrat şi atacantul român, acum în Rusia la Ural. Se pare că negocierile au început şi chiar mai mult de atât.

Petrescu chiar l-ar fi convins pe Bicfalvi să revină în România, potrivit ProSport, dar totul depinde şi de un acord pe care clubul rus trebuie să-l dea. Atacantul omis de la convocările echipei naţionale încă mai are contract cu Ural, astfel că situaţia e, oarecum, ceva mai complicată şi e nevoie de mai multe discuţii şi negocieri.

Bicfalvi e căpitan şi decar la Ural, pentru care evoluează de patru ani şi jumătate. Sezonul trecut, în 29 de meciuri a marcat de 10 ori şi a oferit două pase decisive. Actuala sa cotă de piaţă e de un milion de euro!

Eric Bicfalvi a plecat din România în 2016, de la Dinamo, când a mers la Tom Tomsk, în Rusia. El s-a consacrat la FCSB, iar la echipa naţională a adunat 9 meciuri şi a marcat un singur gol.

CFR Cluj ar fi ajuns la acord cu Farul, pentru transferul lui Betancor

Jefte Betancor (28 de ani) este la un pas să ajungă la CFR Cluj! Campioana României este în căutarea unor atacanţi care să dea randament bun în sezonul următor, atât în Casa Liga 1, cât şi în confruntările din cupele europene. Din câte se pare, CFR a bătut palma cu Dan Petrescu, iar suma e una importantă în contextul financiar românesc.

Se pare că, potrivit ProSport, CFR Cluj şi Farul au bătut palma pentru ca mutarea să se facă în schimbul a 300.000 de euro, dar în înţelegere mai sunt trecute şi anumite bonusuri. În plus, Farul va păstra 20% dintr-un eventual transfer şi va încasa bani şi dacă se va califica formaţia lui Petrescu în grupele cupelor europene.

Dacă va ajunge CFR Cluj în Europa league, în grupe, Farul va lua încă 150.000 de euro. Dacă va fi vorba de Liga Campionilor, atunci va lua 250.000 de euro.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele