Ultima oră
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist

CFR Cluj se desparte de jucătorul cu CV impresionant, care nu a jucat însă nici măcar un meci sub comanda lui Dan Petrescu

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 14 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20919903/1/cfr-cluj-mbaye.jpg

CFR Cluj nu îl va mai avea din iarnă pe senegalezul Ibrahima Mbaye (27 de ani), jucător adus în luna februarie şi de la care au fost aşteptări mari, dat fiind CV-ul fotbalistului.

Dan Petrescu nu a fost impresionat de Mbaye şi nu l-a utilizat nici măcar într-un meci!

Ibrahima Mbaye a început fotbalul la Inter Milano, iar în sezonul 2013-2014 a fost împrumutat la Livorno, echipă pentru care a bifat 25 de meciuri în Serie A. În 2015, fundaşul dreapta a ajuns la Bologna, prima dată sub formă de împrumut, iar mai apoi a fost achiziţionat definitiv şi a bifat peste 130 de apariţii în prima ligă, în tricoul formaţiei din nordul Italiei.

El a câştigat Cupa Africii anul acesta alături de naţionala Senegalului, competiţie în care a bifat 3 meciuri.

”Am avut multe variante, am analizat şi am considerat că cea mai bună este Clujul. Apoi, am aflat că nici nu este pe listă (n.r. pe lista pentru Superliga). În ianuarie vom căuta un nou club. E o situaţie paradoxală”, a declarat impresarul lui Mbaye, Giuseppe Accardi, pentru TuttoMercatoWeb.

  • 142 de meciuri a jucat Ibrahima Mbaye în Serie A, unde a marcat 6 goluri şi a furnizat 7 pase de gol. Apărătorul lateral a bifat pentru Senegal, în total, 8 selecţii.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele