Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale
 Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei” Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei”

CFR Cluj şi-a aflat adversara din turul 2 preliminar Champions League!

CFR Cluj Publicat de Ovidiu Neacşu pe 15 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20741206/1/cfr.jpg

  • CFR şi-a aflat posibila adversară din turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor. Echipa lui Dan Petrescu va întâlni fie Dudelange (Luexemburg), fie FK Tirana, reprezentanta Albaniei! Primul meci se va juca în Gruia, pe 19 sau 20 aprilie, iar returul o săptămână mai târziu.
  • Confruntarea va avea loc în cazul foarte probabil în care CFR va depăşi Pyunik Erevan, reprezentanta Aremniei, în primul tur preliminar.

În cazul în care Dudelange va trece de FK Tirana se va întâlni din nou cu actuala campioană a României. Echipa lui Dan Petrescu a suferit două înfrângeri umilitoare, 2-3 şi 2-0, în sezonul 2018 - 2019, în play-off-ul Europa League şi cu siguranţă vrea să îşi ia revanşa în faţa luxemburghezilor. Dudelange este campioana Luxemburgului şi a câştigat titlul de 16 ori. 

De cealaltă parte FK Tirana este campiona Albaniei şi are 26 de titluri de campioană în palmares.

Ştirea iniţială:

UEFA a anunţat adversarii lui CFR, pe care îi poate întâlni în turul 2 preliminar, asta în cazul în care trece de turul 1. Campioana României va juca în dublă manşă cu FC Pyunik, iar dacă va trece de echipa armeană va întâlni una din următoarele echipe: Maribor / Shakhtyor Soligorsk, Dudelange / Tirana, Maccabi Haifa sau Shamrock Rovers / Hibernians.

În turul al treilea, ardelenii vor avea adversari mult mai dificili, printre ei se numără: FC Copenhaga (Danemarca), Steaua Roşie Belgrad (Serbia), Dinamo Zagreb (Croaţia), Malmo (Suedia), Olympiacos (Grecia) sau Viktoria Plzen (Cehia).

Cine este FC Pyunik, adversara lui CFR din turul 1 preliminar

FC Pyunik Erevan este campioana Armeniei, ei au cucerit titlul după 7 ani de pauză şi mai au în palmares 8 Cupe ale Armeniei şi 9 Supercupe. Echipa armeană nu a fost niciodată în grupele europene şi a evoluat ultima dată în preliminariile Champions League acum 7 ani, în 2015, unde a pierdut 6-0 la general în faţa lui Molde, în turul 2.

Din lotul lui FC Pyunik face parte şi fostul jucător a lui Dinamo, Alexander Gonzalez, care a fost adus la ”alb-roşii” în perioada lui Cosmin Contra şi a lui Cortarcero. Fundaşul lateral din Venezuela a ajuns la echipa armeană în februarie 2022 şi a jucat 14 partide. El este cel mai bine cotat jucător din lotul lui FC Pyunik, care însumează 5,96 milioane de euro, conform Transfermarkt.ro.

Echipa tip a lui FC Pyunik Erevan: Buchnev – Dashyan, Bratkov, Gajic, Nascimento, Grigoryan – Tiago Galvao, Cociuc, Gareginyan, Ghazaryan - Nenadovic  


  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele