Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

CFR Cluj stă pe un butoi de pulbere. Ce s-a întâmplat după eşecul cu Sivasspor şi cum a reacţionat Dan Petrescu

CFR Cluj Publicat pe 15 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20860412/1/dan-petrescu-123.jpg

CFR Cluj a pierdut al doilea meci jucat în grupele Conference League, cu Sivasspor, scor 0-1, iar fanii nu au putut să treacă peste un astfel de moment şi au reacţionat. Aşa cum s-a întâmplat şi după anumite meciuri recente din SuperLiga României, suporterii au strigat ”demisia, demisia” după fluierul final, cerând astfel înlocuirea lui Dan Petrescu.

”Bursucul” nu s-a dus să le mulţumească fanilor pentru prezenţa la partida cu turcii, iar când a auzit ce i se strigă a zâmbit ironic, scurt, detaliu surprins de camerele de filmat.

Mesajul spectatorilor a venit şi ca urmare a faptului că echipa campioană nu are nici cele mai bune rezultate, dar şi jocul are de suferit de câteva meciuri. CFR Cluj nu mai arată la fel de solid ca în anii trecuţi cu Dan Petrescu şi rămâne de văzut ce decizie vor lua conducătorii clubului.

CFR Cluj, eşec în faţa unei echipe fără echipament şi cu doar cinci rezerve

CFR Cluj a pierdut joi, pe teren propriu, al doilea meci disputat în grupele Conference League. Clujenii au fost învinşi de formaţia turcă Sivasspor, scor 0-1. În celălalt meci al grupei, Slavia Praga a învins cu 3-2 Ballkani.

Golul victoriei echipei oaspete a venit dintr-un penalti, dat pentru un fault al lui Deac la Angielski. Max-Alain Gradel a transformat în minutul 28, aducând victoria echipei vizitatoare.

Sivasspor a anunţat că echipa a jucat în meciul cu CFR Cluj purtând alt echipament decât cel normal deoarece bagajul în care se aflau echipamentele pentru joc s-a pierdut la aeroportul din Cluj. “În ciuda eforturilor, bagajul nu a putut fi găsit”, a adăugat clubul, menţionând că a obţinut permisiunea UEFA pentru un “echipament alternativ”, fără să precizeze de unde a obţinut echipamentul.  

CFR Cluj le-a oferit celor de la Sivasspor un rând de echipamente pentru meci. Turcii au lipit abţibilduri cu sigla, numele şi numărul jucătorilor, însă acestea au început să se dezlipească pe parcursul jocului.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele