Ultima oră
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua
VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou

CFR Cluj, veşti bune despăre starea de sănătate a lui Nelu Varga. ”Ne ţine pumnii la meciul din această seară”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 16 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20777698/1/balaj-varga.png

CFR Cluj a emis un comunicat, prin care dezminte faptul că finanţatorul Nelu Varga ar fi într-o stare gravă. Ardelenii au scris că omul de afaceri este într-o stare stabilă şi le ţine pumnii în meciul cu Rapid de sâmbătă seara, transmis în direct pe Prima Sport 1.

”Ca urmare a ultimelor informaţii răspândite în mass-media cu privire la starea de sănătate a domnului Varga, dorim să vă informăm următoarele:

Suntem extrem de dezamăgiţi de felul în care se răspândesc informaţiile false. Domnul Varga este într-o stare stabilă, comunicăm şi ne-a transmis că este alături de noi şi ne ţine pumnii la meciul din această seară. Îi dorim însănătoşire grabnică şi îl aşteptăm cât mai repede, în formă maximă, alături de noi”, este comunicatul campioanei României.

Eliminarea din turul I preliminar al Champions League de către Pyunik Erevan i-a căzut foarte rău lui Nelu Varga. Patronul campioanei s-a simţit rău, din fericire veştile despre starea sa medicală sunt dintre cele mai bune.

Preşedintele celor de la CFR, Cristi Balaj a anunţat vineri, că finanţatorul ardelenilor se simte bine, şi-a revenit şi este foarte bine îngrijit.

”Foarte multe informaţii nu avem. Ştim doar că e bine îngrijit. Noroc că s-a întâmplat în Cluj, aproape de casă, cu noi lângă el. Primul ajutor i-a fost acordat într-un timp foarte scurt. Nu am vorbit cu el, dar am înţeles că e bine, e foarte bine.

Nu vor exista probleme, dar e monitorizat atent şi pretenţia e mai importantă decât să trebuiască să repari. Nu cunosc amănunte despre externare, membrii familiei au informaţii. Am fost liniştit că totul e OK, nu pot decât să-i doresc sănătate şi să-i spun că suntem alături de el. Ne-am îngrijorat cu toţii. Important e că îşi va reveni, e bine îngrijit şi nu putem decât să ne bucurăm pentru această veste
”, a spus preşedintele campioanei, în cadrul unei intervenţii la Prima Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele