Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Final de foc pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Final de foc pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

CFR Cluj - Young Boys e LIVE pe PrimaTV, marţi, de la 21:00. Pe PrimaPlay.ro vezi meciul de oriunde din lume

Champions League Publicat pe 2 aug 2021
mail-share icon Email

Marţi, 3 august, de la ora 21:00, ultima echipă românească rămasă în cupele europene la fotbal, CFR Cluj, întâlneşte Young Boys Berna în turul 3 preliminar al UEFA Champions League, în direct la Prima TV. Returul va avea loc pe 10 august şi va fi transmis de acelaşi post tv.

Emoţii mari pentru fotbalul românesc. Campioana CFR Cluj întâlneşte pe Young Boys Berna într-o dublă manşă contând pentru turul 3 preliminar al celei mai puternice competiţii intercluburi. Atât meciul de la Cluj-Napoca, de marţi, 3 august, cât şi returul de la Berna, programat peste o săptămână, vor fi transmise de Prima TV.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20335052/2/dsc3249.jpg

CFR Cluj şi Young Boys se reîntâlnesc, după ce anul trecut au fost colege de grupă în UEFA Europa League, cu o remiză şi o victorie la limită, obţinută după un penalty, pentru elveţieni.

Campioana României este singura rămasă în cupele europene, având asigurată prezenţa în primul sezon al UEFA Conference League. Dacă va trece de Young Boys, va juca în playoff-ul UEFA Champions League cu Ferencvaros Budapesta sau cu Slavia Praga, echipa lui Nicolae Stanciu. Dacă va pierde cu elveţienii, va merge în playoff-ul UEFA Europa League.

Cele două meciuri pot fi urmărite şi pe platforma online www.primaplay.ro, fiind accesibile  românilor din orice colţ al lumii. 

Credit foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri