Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

CFR îl vrea pe Jefte! Preţul de la care pleacă negocierile Petrescu - Hagi

CFR Cluj Publicat pe 14 iun 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20739683/1/jefte.jpg


Cele 16 goluri marcate de Jefte Betancor pentru Farul în sezonul proaspăt încheiat l-au convins pe Dan Petrescu de faptul că vârful spaniol e cel mai potrivit pentru a-l înlocui pe Billel Omrani la CFR Cluj.
 
Aflată în plină campanie de transferuri pentru a forţa calificarea în grupele unei competiţii europene, CFR vrea să rezolve şi problema atacantului central, iar Orange Sport anunţă că Dan Petrescu a dat startul negocierilor cu prietenul Gică Hagi pentru a-l aduce în Gruia pe spaniolul Jefte Betancor, al doilea cel mai bun marcator al ediţiei 2021/2022 în Casa Liga 1, după Florin Tănase. Conform sursei citate, preţul transferului s-ar situa în jurul valorii de 500.000 de euro, o sumă pe care CFR-ul şi-o permite şi care l-ar mulţumi şi pe Hagi, care ar face astfel un profit frumos cu fotbalistul pe care l-a adus gratis de la FC Voluntari, la startul ediţiei trecute.
 
În această vară, CFR l-a pierdut pe Billel Omrani, francezul de origine algeriană care a fost o piesă de bază în ultimele stagiuni şi care a decis să nu mai continue în Gruia odată cu finalul contractului. În plus, un alt atacant, Valentin Costache, nu mai intră în planurile lui Dan Petrescu şi e foarte aproape să ajungă la Rapid, alături de Florin Ştefan.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele