Ultima oră
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”

CFR speră în continuare la Bicfalvi, dar şansele unui transfer sunt mici. Cum a comentat Cristi Balaj situaţia mijlocaşului de la Ural

CFR Cluj Publicat pe 18 iun 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20744681/1/bicfalvi.jpg


Transferul lui Eric Bicfalvi la CFR Cluj ar fi trebuit să fie una dintre marile lovituri ale verii în Casa Liga 1, însă mutarea e departe de a fi realizată. Asta pentru că mijlocaşul ofensiv e ataşat de ruşii de la Ural şi, în plus, are şi un contract foarte mare în Rusia.
 
Chiar dacă FIFA le permite jucătorilor străini să plece gratis din Rusia din cauza războiului provocat de Vladimir Putin în Ucraina, Bicfalvi a ales să rămână la echipa al cărui golgheter a devenit în ultimii ani, dând dovadă de ataşament faţă de conducătorii clubului. Acesta este şi motivul pentru care fostul internaţional nu a acceptat, încă, oferta CFR-ului de a reveni în România. 
 
În acest moment, discuţiile vor continua, cu conducerea clujenilor având speranţa că-l va convinge pe Bicfalvi, dar Cristi Balaj nu e foarte încrezător că mutarea se va realiza, la mijloc fiind şi salariul foarte mare pe care românul îl încasează la Ural. Totuşi, ardelenii trag speranţa că vor reuşi să obţină împrumutul pe un sezon, pentru ca mijlocaşul ofensiv în vârstă de 34 de ani să aibă şansa de a participa în cupele europene:
 
"Am purtat câteva discuţii acum trei săptămâni, nu a fost dezvoltat subiectul. Bicfalvi este sub contract în Rusia, există posibilitatea de a încheia unilateral contractul din prisma războiului.  Cunoscându-l pe Bicfvali, o personalitate puternică, un om care are caracter, este greu atâta timp cât anumiţi oameni cu care ai colaborat nu au greşit vreodată faţă de tine... este greu să le întorci spatele. Nu ai cum să nu apreciezi, chiar dacă situaţia politică în aceste momente ne face să avem şi o altă părere. E greu să mă pun în locul lui. Are un contract şi foarte mare. 
 
Şi pentru clubul din Rusia ar fi benefic să-l aibă pe jucător, chiar şi sub formă de împrumută, la CFR Cluj, pentru a juca în cupele europene. Nu am insistat foarte mult, rămâne de văzut ce se va întâmpla în cazul său", a declarat oficialul campioanei, sâmbătă, la Pro Arena.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele