Ultima oră
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua
VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou
Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani
Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină
NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania

CFR suferă o pierdere importantă. Un om de bază va lipsi minim două săptămâni

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 1 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21083252/1/boateng.jpg

Partida dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj va avea loc, duminică, de la 21:00, pe Prima Sport 1 şi online, pe PrimaPlay.ro. De asemenea, meciul dintre cele două echipe va putea fi urmărit în format video-text pe site-ul Primasport.ro. 

CFR Cluj este ”condamnată” la victorie pentru a sta aproape de Farul Constanţa, echipa de primul loc. Băieţii lui Dan Petrescu sunt pe pe locul secund, cu 33 puncte, fiind la 2 puncte în spatele dobrogenilor.

Campioana României a primit o lovitură înainte de acest derby. Cei de la Fanatik scriu că Nana Boateng a suferit o ruptură musculară.

Mijlocaşul ghanez va fi indisponibil cel puţin două săptămâni. Pe lângă meciul cu oltenii, el nu va fi peteren nici cu FCSB şi nici în confruntarea din sferturile Cupei României, programată joi, contra celor de la FC Argeş.

Jucătorul din Superliga remarcat de Dan Petrescu

Dan Petrescu a analizat partida şi a evidenţiat atacul oltenilor, fiind remarcat Andrei Ivan, pe care îl vede ca cel mai bun jucător al echipei pregătite de Eugen Neagoe.

”Ei au avut ceva jucători la naţională, dar parcă nu aşa mulţi ca noi. Au avut timp mai mult să se pregătească, au avut jucătorii la dispoziţie.

(n.r. Andrei Ivan) E golgheterul echipei în ultimii ani, nu doar anul ăsta. A fost cel mai bun jucător de la Craiova. E şi într-o formă bună în campionat. Clar, cel mai bun jucător al lor. Au foarte mulţi jucători buni de atac”
, a spus Petrescu, la conferinţa de presă premergătoare partidei.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele