Ultima oră
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere

Charalambous este dezamăgit de arbitrajul din Danemarca: "Nu a făcut nimic!"

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 17 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21287545/1/fcsb-dinamo-bucuresti-superliga-superbet-22-07-2023-3.jpg

FCSB a fost eliminată, joi seara, din Conference League. Bucureştenii au pierdut cu 2-0 returul din Danemarca contra Nordsjaelland, asta după ce în tur a fost 0-0.

După meci, Elias Charalambous s-a declarat dezamăgit de unele decizii are arbitrului. Acesta a vorbit de faza penaltiului, dar s-a axat pe eliminarea lui Chiricheş.

"Cu siguranţă nu suntem fericiţi, pentru că ne doream să ne calificăm în turul următor. Aşa este în fotbal. Cred că am început bine meciul, noi am avut şansele mari de a marca. Am avut 3-4 ocazii, nu am reuşit să marcăm şi ei au condus dintr-un penalty. Cred că după cartonaşul roşu era foarte dificil pentru noi.

Continuăm, urmează meciul din campionat şi trebuie să ne concentrăm la asta. Am avut timp după penalty, dar cum v-am spus înainte. Dacă ai astfel de şanse şi nu marchezi… era un moment în care puteam trece în avantaj. Pentru mine nu este corect acordat cartonaşul roşu. Consider că primul cartonaş galben primit de Chiricheş a fost luat fără motiv. Nu a făcut nimic! Când faci o greşeală ca şi arbitru şi acorzi un cartonaş galben, se întâmplă şi lucruri de astea.

Orice am spune acum şi despre faza penalty-ului, nu mai contează. Acum trebuie să ne gândim la ce urmează! Trebuie să ne concentrăm pe câştigarea campionatului, acesta este obiectivul nostru din acest sezon. Ne întoarcem la Bucureşti şi trebuie să ne concentrăm pe jocul de duminică." a declarat antrenorul FCSB conform as.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele