Ultima oră
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”

Charles Leclerc, în pole position la Miami Grand Prix. Cursa este de la ora 22:30, în direct pe Prima Sport 1

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 8 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20698881/1/lec.jpg

Monegascul Charles Leclerc (Ferrari) va porni de pe prima poziţie a grilei în Miami Grand Prix, a cincea etapă a Campionatului Mondial de Formula 1.

Pentru Leclerc este al treilea pole position din acest sezon, după cele din Bahrain şi din Australia.

Pe locul doi în calificări s-a clasat Carlos Sainz (Ferrari), pe trei Max Verstappen (Red Bull Racing), pe patru Sergio Perez (Red Bull Racing), pe cinci Valtteri Bottas (Alfa Romeo), pe şase Lewis Hamilton (Mercedes), pe şapte Pierre Gasly (AlphaTauri), pe opt Lando Norris (McLaren), pe nouă Yuki Tsunoda (AlphaTauri) şi pe zece Lance Stroll (Aston Martin).

Marele Premiu de la Miami se vede duminică, de la ora 22:30, în direct pe Prima Sport 1.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele