Ultima oră
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Creşte presiunea la poarta ilfovenilor VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Creşte presiunea la poarta ilfovenilor
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”

Charles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu al Franţei la Formula 1

Formula 1 Publicat pe 23 iul 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20786815/1/ff.jpg
 
Monegascul Charles Leclerc (Ferrari) a dominat, sâmbătă, calificările Marelui Premiu de Formula 1 al Franţei, la Castellet, şi va pleca în cursa de duminică de pe prima poziţie a grilei de start.
 
Leclerc a fost cel mai rapid în calificări, aşa cum a fost şi în prima sesiune de antrenamente de vineri.
 
Pilotul de la Ferrari a tras o sperietură la virajul 12, dar şi aşa a câştigat calificările de la Castellet pe o vreme toridă – temperatura pistei a fost de 55 grade Celsius.
 
Monegascul a încheiat cu timpul de 1:30.873 şi a fost urmat în clasament de Max Verstappen (Red Bull), Sergio Perez (Red Bull) şi Lewis Hamilton (Mercedes).
 
Carlos Sainz va lua startul în cursa de duminică de pe ultima poziţie a grilei, în urma unei penalităţi.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele