Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

Chelsea, dispusă să plătească 65 de milioane de euro pentru Moises Caicedo. Mijlocaşul, acord pentru mutare

Chelsea Publicat pe 23 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38272/20991983/1/chelsea-11.jpg

Chelsea a intrat pe mâna lui Todd Boehly de ceva timp, iar noul patron al londonezilor pregăteşte în continuare transferuri puternice, pe multe zeci de milioane de euro şi vrea să ofere o sumă importantă pentru columbianul Moises Caicedo (21 de ani), de la Brighton.

  • Premier League e LIVE pe programele Prima Sport şi pe aplicaţia www.primaplay.ro, etapă de etapă!

Presa internaţională anunţă că londonezii sunt dispuşi să cheltuie pentru aducerea mijlocaşului 65 de milioane de euro. Aparent, mai e de dat acceptul doar din partea lui Brighton, pentru că Moises Caicedo şi Chelsea deja ar fi bătut palma, pentru un contract record, pe 7 ani!

Caicedo a ajuns la Brighton în februarie 2021, de la Independiente, pentru numai 5 milioane de euro. Sezonul trecut a fost împrumutat în Belgia, la Beerschot V.A., dar în vara trecută s-a întors la formaţia din Premier League.

În acest sezon, Caicedo are 21 de meciuri, un gol şi o pasă decisivă.

Zinedine Zidane ar fi aproape de Chelsea

Zinedine Zidane (50 de ani) este fără contract de mai bine de un an, dar revenirea în antrenorat se poate produce în viitorul apropiat. Deşi a refuzat oferte de la cluburi importante, francezul era decis să accepte propunerea Federaţiei Franceze de Fotbal, de a prelua naţionala, dar în cele din urmă s-a prelungit contractul cu Didier Deschamps.

Acum, francezul este de interes pentru Chelsea, care nu are cel mai bun parcurs în Premier League. Todd Boehly este decis să facă un efort financiar important şi să îl aducă pe Zinedine Zidane, pentru un contract cu multe zerouri.

Pariul cu Graham Potter nu a mers deloc bine. Zidane ar beneficia de cel mai important contract pentru un antrenor, peste cele 40 de milioane brut al lui Cholo (n.r. Diego Simeone). Francezul ar fi plătit cu 50 de milioane brut pe sezon”, sunt spusele lui Eduardo Inda, directorul OKDIARIO.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele