Ultima oră
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare

Chelsea este lovită din toate părţile! Un alt sponsor important s-a retras după sancţiunile impuse lui Abramovici

Chelsea Publicat pe 13 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38272/20635655/1/profimedia-0669329702.jpg

Chelsea trece prin momente dificile după ce Guvernul Britanic a impus sancţiuni extrem de dure lui Roman Abramovici, patronul clubului londonez. Rând pe rând, sponsorii încep să se retragă. Cel principal a fost pierdut deja.

Three a fost sponsorul principal care s-a aflat pe piepturile fotbaliştilor de la Chelsea, dar a decis să „rupă” contractul după ce au început problemele pentru Abramovici. 

Acum, un alt sponsor de pe tricouri, care a putut fi văzut pe mâneci, s-a retras. Este vorba de gigantul auto Hyundai.

„În timul parteneriatul nostru cu Chelsea FC, am fost mândri susţinători ai jucătorilor, suporterilor şi fotbalului de bază. Cu toate acestea, în circumstanţele actuale, am luat decizia de a suspenda activităţile noastre de marketing şi comunicare cu clubul până la o nouă decizie”, se arată în comunicatul Hyundai. 

Sponsorul tehnic Nike şi Hublot au rămas în continuare alături de Chelsea, cel puţin pentru moment. Publicaţia Daily Mail notează că în acest ritm, londonezii se îndreaptă încet şi sigur către faliment. În doar câteva luni fanii lui Chelsea pot primi un anunţ mai mult decât dureros.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele