adplus-dvertising
Ultima oră
"Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău "Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău
FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie” FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie”
Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus
VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni! VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni!
Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental” Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental”
VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ

Chelsea l-a achiziţionat şi pe campionul mondial Enzo Fernandez de la Benfica. Suma de transfer este una record pentru Marea Britanie

Chelsea Publicat de Daian Cutu pe 1 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38272/21001179/1/fer.jpg

Chelsea Londra l-a achiziţionat pe Enzo Fernandez de la Benfica Lisabona, la finalul unei zi intense de negocieri, suma de transfer fiind de 121 de milioane de euro (106.8 milioane de lire sterline), un record pentru Marea Britanie, informează The Guardian.

Chelsea ar fi ajuns la un acord cu Benfica Lisabona cu aproximativ două ore înainte de închiderea ferestrei de transferuri.

Contractul jucătorului este pe opt ani.

Enzo Fernandez, campion mondial cu Argentina în 2022, era legitimat la Benfica din iulie 2022, când a fost transferat de la River Plate. Clubul argentinian are acum dreptul la 25 la sută din suma de transfer.

Precedentul record de transfer pentru Marea Britanie, de 100 de milioane de lire sterline, a fost stabilit în 2021, când Jack Grealish a fost traansferat de la Aston Villa la Manchester City.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele