adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

Chelsea nu i-a trecut pe Badiashile şi Aubameyang pe lista înaintată către UEFA pentru Champions League

Chelsea Publicat de Daian Cutu pe 3 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38272/21004778/1/che.jpg

Chelsea nu îi va folosi pe Benoit Badiashile şi Pierre-Emerick Aubameyang în meciurile din Liga Campionilor. Cei doi nu figurează pe lista de jucători înaintată vineri de gruparea londoneză către UEFA.

Fundaşul francez Benoit Badiashile, sosit în această iarnă la Chelsea, pentru 40 milioane de euro, nu a fost reţinut pentru lista jucătorilor care vor evolua în fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor. Chelsea a efectuat opt transferuri în iarnă şi doar trei dintre ei pot fi trecuţi pe lista înaintată către UEFA.

Astfel, antrenorul Graham Potter a ales din cei opt noi jucători pe Enzo Fernandez, adus pentru 120 milioane de euro, Mihailo Mudrik – adus pentru 70 de milioane şi pe Joao Felix, împrumutat de la Atletico Madrid.

Chelsea va întâlni echipa germană Borussia Dortmund în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Meciul tur se va disputa în ziua de 15 februarie.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele