Ultima oră
Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!” Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!”
Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie
Încă două nume mari au apărut pe lista de antrenori a celor de la Bayern Munchen Încă două nume mari au apărut pe lista de antrenori a celor de la Bayern Munchen
Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie" Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie"
Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului
Unai Emery a semnat Unai Emery a semnat

Chindia bifează cel mai exotic transfer al iernii. ”Eu am avut o discuţie cu el, am înţeles că s-au semnat actele”

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 25 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20616962/1/popa.jpg

Daniel Popa (27 de ani) pleacă în Correa de Sud, la Daejon Citizen, din liga a doua. În acest moment mai trebuie rezolvat doare aspectele birocratice ce ţin de viză.

În sezonul trecut, Daniel Popa a prins 38 de meciuri pentru Chindia. A marcat de 8 ori şi a oferit trei pase decisive. În actuala stagiune, a marcat de şase ori şi a oferit patru asisturi în 25 de partide.

”Popa o să plece. Eu am avut o discuţie cu el, am înţeles că s-au semnat actele, tot, tot, tot. E jucătorul echipei din Coreea. Toată această tevatură ţine de o perioadă de timp, cred că a fost puţin afectat.

E adevărat, a dat un gol superb cu FCSB-ul, dar în celelalte meciuri nu a mai avut realizări ca în alte partide. Asta e situaţia, nu ne convine că nu îl avem la dispoziţie, nu stăm nemaipomenit în ofensivă”
, a dezvăluit Săndoi, înainte de meciul cu Craiova.

Popa putea părăsi Casa Liga 1 la finalul anului trecut. Atacantul de 26 de ani era să ajungă într-un campionat anonim, cel din Tanzania, la echipa Simba, chiar campioana Tanzaniei. Însă, în cele din urmă mutarea nu s-a mai făcut.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri