Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

Chindia îşi păstrează cel mai curtat jucător. ”El a înţeles situaţia, cu siguranţă va rămâne”

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 2 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20761232/1/chi-bot.jpg

Chindia Târgovişte a câştigat amicalul disputat în compania echipei Farul Constanţa, impunându-se cu 3-2 (2-2).

Dâmboviţenii au mai primit o veste bună. Tehnicianul Adrian Mihalcea a anunţat că Marco Dulca va continua la echipă, deşi s-a vehiculat de mult timp că va pleca.

 ”Avem deja mai mult de două săptămâni, lucrurile sunt normale în această perioadă, o perioadă de încărcătură, băieţii răspund destul de bine. Până la urmă, toată munca asta trebuie să dea rezultate la începutul campionatului.

Nu avem lotul complet în momentul de faţă, mai avem nevoie de cel puţin doi jucători de atac şi încă un fundaş polivalent. Şi cred că, dacă ar veni aceşti jucători, am avea un lot destul de competitiv.

Dulca, ca de altfel toţi jucătorii, sunt implicaţi sută la sută, nu am avut niciun fel de problemă, el a înţeles situaţia, cu siguranţă va rămâne la noi şi crede-mă că nu am văzut niciun fel de resentiment.

Ştie că trebuie să muncească, că poate creşte şi că poate ajunge la o echipă mai bună, dar momentan încă este jucătorul Chindiei şi va rămâne la noi”
, a spus Mihalcea, pentru Orange Sport.

  • Denis Dumitraşcu, Deian Boldor, Modestas Vorobjovas, Robert Riza, Andreas Mihaiu şi Constantin Dima au venit în această vară la Chindia.
mail-share icon Email
viewscnt